Vormgeving


Authentieke en unieke vormgeving, daar worden we blij van! Het is onze passie om huisstijlen en communicatiemiddelen te creëren waar onze klanten trots op zijn! Door goed te luisteren kunnen we passende ontwerpen maken en zo écht een toegevoegde waarde leveren voor uw merk.

ONTWERPEN DE MERKSTUDIO 1

Hoe gaan we te werk?


We zorgen er altijd voor dat de huisstijl aansluit op de merkstrategie en dus volledig afgestemd wordt op de visie van de ondernemers. Het logo dient modern, herkenbaar en gebruiksvriendelijk te zijn zodat het toegepast kan worden op alle mogelijke ondergronden.

Huisstijlhandboek

De typografie, de kleuren en de beeldmerken vormen samen het logo. Het gebruik ervan op verschillende communicatiemiddelen, oftewel de huisstijl, wordt uiteindelijk vastgelegd in een uitgebreid huisstijlhandboek. Hierin staan uitgangspunten en regels voor het gebruik binnen en buiten de organisatie. U ontvangt het handboek uiteraard zelf en wij gebruiken het ook als leidraad om de huisstijl overal consistent door te voeren en te bewaken.

Aan de slag


Wilt u meer informatie over onze diensten of producten of even sparren? Wij komen graag langs om, samen met u, de juiste merkstrategie voor uw organisatie te bepalen en unieke creaties te verzorgen. Bel dan naar 050 – 313 88 56 of vul ons afspraakformulier in.

Communicatiemiddelen


Zodra de huisstijl ontwikkeld is voeren wij die door op gewenste online en offline communicatiemiddelen. Wij werken samen met kwalitatief goede drukkers, beletteringsbedrijven en specialisten in bedrijfskleding in Noord-Nederland.

Als jullie zelf goede ervaringen met een leverancier hebben, kunnen wij de bestanden uiteraard ook bij hen aanleveren.

Communicatiemiddelen v2

Authentiek en unieke vormgeving


We ontwerpen uitsluitend zaken die echt uniek zijn. Het liefst geschetst met de hand. Een aantal voorbeelden van vormgeving zijn:

Logo
Een mooi logo laten maken voor uw organisatie of het huidige laten opfrissen? Wij creëren samen met u graag iets unieks!

Huisstijl
Een professionele huisstijl voor uw organisatie helpt mee om uw merk optimaal te presenteren bij uw doelgroepen.

Drukwerk
We kunnen ontwerpen maken voor o.a. visitekaarten, menukaarten, brochures en (jubileum)boeken.

Belettering
We ontwerpen o.a. bedrijfswagens, gevelreclame, routing in/om bedrijfspand, bedrijfskleding en beursstands.

Handlettering
Unieke creaties voor op uw krijtbord, wand of muur in uw zaak.

  • Infographics

  • Iconen

  • Illustraties

  • Eigen lettertype/font

  • Schrijven/Kalligrafie

  • Streetart/Muurschildering

  • Animaties

  • Fotografie

  • Film