Vormgeving, altijd uniek door uw eigen verhaal


Authentieke en unieke vormgeving, daar worden we bij De Merkstudio blij van! Het is onze passie om te zorgen voor een doeltreffend ontwerp voor uw huisstijl en communicatiemiddelen te creëren waar onze klanten trots op zijn! Door goed te luisteren kunnen we passende ontwerpen maken en zo écht een toegevoegde waarde leveren voor uw merk.

Vormgeving de merkstudio v2

Hoe gaan we te werk?


Eigen logo en een unieke huisstijl laten maken

We zorgen er altijd voor dat een huisstijlontwerp aansluit op de merkstrategie en dus volledig afgestemd wordt op de visie van de ondernemers. Een bedrijfslogo laten maken is iets wat goed doordacht moet worden, zodat het aan de belangrijkste eisen van een succesvol ontwerp voldoet. Deze dient namelijk modern, herkenbaar en gebruiksvriendelijk te zijn zodat het toegepast kan worden op alle mogelijke ondergronden.

We doorlopen het ontwerpproces in onderstaande volgorde:

 • Kennismakingsgesprek ondernemer(s) en organisatie inclusief bespreken voorkeuren
 • Brainstormsessie(s) & schetsen
 • Voorstel #1: Moodboard + Eerste ontwerpen met lettertypes, beeldmerken en logo’s
 • 2 feedbackrondes en gefinetunede voorstellen
 • Logo definitief
 • Toepassingen op huisstijlelementen
 • Uitgebreid huisstijlhandboek & motivaties

Wat is een huisstijlhandboek?


Het gebruik van de huisstijl op verschillende communicatiemiddelen wordt vastgelegd in een uitgebreid huisstijlhandboek. Hierin worden uitgangspunten en regels voor het gebruik van de huisstijl binnen en buiten de organisatie vastgelegd. U ontvangt het handboek uiteraard zelf en wij gebruiken het als leidraad om de huisstijl overal consistent door te voeren en te bewaken in de toekomst.

Eigendom

De lettertypes, het logo en de huisstijl zijn uw eigendom en dus rechtenvrij. Naast de gekozen lettertypes worden het logo en de eventuele losse beeldmerken in alle gangbare bestandsformaten aangeleverd zoals: EPS, PDF, JPG en PNG. Geschikt voor donkere en lichte achtergronden, zwart/wit, diapositief en in de gekozen kleurcodes (CMYK, RGB en PMS).

Communicatiemiddelen

Zodra de huisstijl ontwikkeld is, kunnen wij de ontwerpen maken waarmee u naar een drukkerij, beletteringsbedrijf of specialist in bedrijfskleding kunt. Wij kunnen u tevens adviseren bij welke partijen u het beste terecht kunt met uw wens voor belettering of drukwerk.

Als u zelf goede ervaringen heeft met een leverancier, kunnen wij ons advies daar uiteraard ook op afstemmen.

Geersing Interieur Huisstijlhandboek

Wilt u graag een nieuw logo en een huisstijl laten ontwerpen?


Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een logo laten ontwerpen, onze diensten en producten of wilt u even sparren? Wij maken graag een afspraak om, samen met u, de juiste merkstrategie voor uw organisatie te bepalen en unieke creaties te verzorgen.

Bel 050 - 313 88 56   Afspraak maken

Deze ondernemers gingen u voor


De klanten van de Merkstudio zijn veelal MKB bedrijven, zorg-, onderwijs– en overheidsinstellingen. We hebben inmiddels ervaring met zeer uiteenlopende typen organisaties. Van bouwbedrijf en tandartspraktijk tot horeca en verhuisbedrijf. En van scholen en gemeenten tot een woonzorgcentrum en zorgboerderij. Ondanks het feit dat we nuchtere Noorderlingen zijn, kunnen we best zeggen dat we trots zijn op deze resultaten!

Authentiek en unieke vormgeving


We ontwerpen uitsluitend zaken die echt uniek zijn. Het liefst geschetst met de hand. Een aantal voorbeelden van vormgeving zijn:

Een eigen logo
Een mooi logo laten maken voor uw organisatie of het huidige laten opfrissen? Wij creëren samen met u graag iets unieks!

Een professionele huisstijl
Een professionele huisstijl ontwikkelen voor uw organisatie helpt mee om uw merk optimaal te presenteren bij uw doelgroepen.

Uniek drukwerk
Wilt u een ontwerp voor visitekaarten, menukaarten, brochures en (jubileum)boeken laten maken? Wij denken graag met u mee.

Ontwerpen voor belettering
We ontwerpen o.a. bedrijfswagens, gevelreclame, routing in/om bedrijfspand, bedrijfskleding en beursstands.

Handgeschreven krijtborden
Unieke creaties voor op uw krijtbord, wand of muur in uw zaak.

 • Infographics

 • Iconen & beeldmerken

 • Illustraties

 • Schrijven & kalligrafie

 • Streetart & muurschildering

 • Animaties

 • Fotografie

 • Film