Dumbbellstore


Zoek je goede dumbbells of haltersets voor in je sport-, fitness en/ of fysiolocatie? Dan helpt Dumbbellstore je graag!

Dumbbellstore is de plek voor dumbbells, bumper plates en olympische stangen van uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. Dumbbellstore is een no nonsense webshop voor thuis, sportscholen en personal trainers.

Dumbbellstore Huisstijlhandboek mockup

De nieuwe huisstijl


Kleurgebruik

Met de kleuren willen we laten zien dat Dumbbellstore een kracht uitstraalt, daarom is ervoor gekozen om een blauwe kleur af te zetten tegen het zwart. Op die manier springt het logo eruit! Daarnaast staat de kleur blauw voor vertrouwen, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Waarden die nauw aansluiten op die van Dumbbellstore. Door dit te combineren met zwart, wat weer staat voor nuchterheid, is het de perfecte combinatie voor Dumbbellstore.

Het logo

Er is een eigen en krachtig beeldmerk gecreëerd dat helemaal uniek is voor de onderneming. Het beeldmerk bestaat uit twee onderdelen. Onderdeel 1 is het magazijn, om in één opslag te laten zien dat er producten (online) verkocht worden. Onderdeel 2 is de dumbbell om in één opslag te laten zien dat het om dumbbell gerelateerde producten gaat.

Een responsive webshop


We hebben een responsive webshop gebouwd waar de bezoeker alle informatie kan vinden over de producten van Dumbbellstore. We hebben rekening gehouden met moderne technieken, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en een ontwerp op maat, dat past bij de huisstijl.

Bekijk de website op www.dumbbellstore.nl.

Dumbbellstore mockup 3 v2