Over De Merkstudio, dit is ons karakter


Wij delen graag onze karaktereigenschappen met u. Ons karakter vertelt u namelijk hoe we te werk gaan en wat we belangrijk vinden. Wij werken graag samen met mensen die dezelfde koers varen.

Ervaring sinds 2005


We werken al sinds 2005 aan diverse creatieve projecten op het gebied van communicatie en marketing in Noord Nederland. Dat maakt ons best een beetje trots. Als u op zoek bent naar een creatieve partner die gewoon met beide voeten op de grond staat, dan helpen we u graag.

Wij zijn:


Gastvrij

We bedenken graag hoe we zelf het liefst behandeld willen worden. Zo behandelen wij onze klanten ook. We denken echt mee en treden graag op als ambitieuze sparringpartner.

 

Open & eerlijk

We vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren. We betrekken onze klanten zelf ook in het ontwerpproces. Discussies zijn prima om uiteindelijk een topresultaat te bereiken.

Echt geïnteresseerd

Wij willen u en uw organisatie echt leren kennen. Alleen dan kunnen we unieke ontwerpen maken die een toegevoegde waarde zijn voor uw merk.

 

 

Perfectionistisch

Een eigenschap die best van pas komt in dit vak. We zijn echte Pietjes Precies! Zowel in strategieën, grafische vormgeving als (web)teksten zijn we uitermate perfectionistisch.

Ons team van specialisten


Richard Vegter v2

Richard Vegter

Richard is onze rots in (de) branding. Als eerste aanspreekpunt creëert hij ontwerpen op maat die onze klanten echt verder helpen. En dat ook nog eens met een hele grote glimlach.

Martin Haikens v2

Martin Haikens

Wij willen de organisatie(s) waarvoor we werken echt leren kennen. Alleen dan kunnen we met passende ontwerpen de merkwaarde van onze klanten verhogen.

Jena Grimberg

Jena Grimberg

Jena is onze ambitieuze stagiaire. Ze is gek op het creëren van artwork en verrast ons graag met haar creaties. Leergierigheid en een analytisch oog ontbreken haar niet.

Herman Molema

Herman Molema

Herman is eigenaar van Exigent en verzorgt de technische ontwikkeling van onze websites en webshops. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor alle hosting en e-mailzaken.

Benieuwd naar onze werkwijze?


Wij vinden het een fijn idee dat u weet waar u aan toe ben in onze samenwerking. Daarom proberen we in alle opzichten zo helder en transparant mogelijk te zijn, voor een betaalbare prijs.

Lees meer

Wij steunen hartverwarmende initiatieven


Regelmatig zien we mooie initiatieven voorbij komen die we graag steunen. Helpt u ook mee?