Over De Merkstudio, dit is ons karakter


Wij delen graag onze karaktereigenschappen met u. Ons karakter vertelt u namelijk hoe we te werk gaan en wat we belangrijk vinden. Wij werken graag samen met mensen die dezelfde koers varen.

Ervaring sinds 2005


We werken al sinds 2005 aan diverse creatieve projecten op het gebied van communicatie en marketing in Noord Nederland. Dat maakt ons best een beetje trots. Als u op zoek bent naar een creatieve partner die gewoon met beide voeten op de grond staat, dan helpen we u graag.

Wij zijn:


Gastvrij

We bedenken graag hoe we zelf het liefst behandeld willen worden. Zo behandelen wij onze klanten ook. We denken echt mee en treden graag op als ambitieuze sparringpartner.

 

Open & eerlijk

We vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren. We betrekken onze klanten zelf ook in het ontwerpproces. Discussies zijn prima om uiteindelijk een topresultaat te bereiken.

Echt geïnteresseerd

Wij willen u en uw organisatie echt leren kennen. Alleen dan kunnen we unieke ontwerpen maken die een toegevoegde waarde zijn voor uw merk.

 

 

Perfectionistisch

Een eigenschap die best van pas komt in dit vak. We zijn echte Pietjes Precies! Zowel in strategieën, grafische vormgeving als (web)teksten zijn we uitermate perfectionistisch.

Ons team van specialisten


FOTO DMS Hanna v3

Hanna Reker

Hanna is de nieuwste aanwinst in ons team. Met haar ervaring in klantcontact en design helpt ze onze klanten met unieke vormgeving, advies en het vergroten van de merkwaarde.

FOTO DMS Jena v3

Jena Grimberg

Jena verrast onze klanten dagelijks met haar vormgeving, webdesign en campagne-uitingen. Met een analytisch oog en creatieve kijk wordt ze tevens blij van contentcreatie.

FOTO DMS Richard v2

Richard Vegter

Richard is onze rots in (de) branding. Als eerste aanspreekpunt creëert hij ontwerpen op maat die onze klanten echt verder helpen. En dat ook nog eens met een hele grote glimlach.

FOTO DMS Martin v2

Martin Haikens

Martin is in 2005 begonnen met De Merkstudio vanuit een passie voor vorm, creatie en het strategisch bouwen aan merken van enthousiaste ondernemers. 

DE MERKSTUDIO Lakstempel SMILEY

Werken bij De Merkstudio?

Op dit moment is ons team compleet, maar we staan altijd open voor open sollicitaties of samenwerkingen. Schroom niet om ons te verrassen!

Benieuwd naar onze werkwijze?


Wij vinden het een fijn idee dat u weet waar u aan toe ben in onze samenwerking. Daarom proberen we in alle opzichten zo helder en transparant mogelijk te zijn, voor een betaalbare prijs.

Lees meer

Wij steunen hartverwarmende initiatieven


Regelmatig zien we mooie initiatieven voorbij komen die we graag steunen.

Lees meer over hoe we omgaan met social impact.