Over De Merkstudio, dit is ons karakter


Wij delen graag onze karaktereigenschappen met u. Ons karakter vertelt u namelijk hoe we te werk gaan en wat we belangrijk vinden. Wij werken graag samen met mensen die dezelfde koers varen.

16 jaar ervaring


We werken vanuit onze ervaring al 16 jaar aan diverse creatieve projecten op het gebied van communicatie en marketing in Noord Nederland. Dat maakt ons best een beetje trots. Als u op zoek bent naar een creatieve partner die gewoon met beide voeten op de grond staat, dan helpen we u graag.

Wij zijn:


Gastvrij

We bedenken graag hoe we zelf het liefst behandeld willen worden. Zo behandelen wij onze klanten ook. We denken echt mee en treden graag op als ambitieuze sparringpartner.

 

Open & eerlijk

We vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren. We betrekken onze klanten zelf ook in het ontwerpproces. Discussies zijn prima om uiteindelijk een topresultaat te bereiken.

Echt geïnteresseerd

Wij willen u en uw organisatie echt leren kennen. Alleen dan kunnen we unieke ontwerpen maken die een toegevoegde waarde zijn voor uw merk.

 

 

Perfectionistisch

Een eigenschap die best van pas komt in dit vak. We zijn echte Pietjes Precies! Zowel in strategie├źn, grafische vormgeving als (web)teksten zijn we uitermate perfectionistisch.

Ons team van specialisten


Richard Vegter

Richard Vegter

Richard is onze rots in (de) branding. Hij doet onze klanten zowel online als offline versteld staan met zijn creaties. En dat ook nog eens met een hele grote glimlach.

Martin haikens

Martin Haikens

Martin onderhoudt het contact met de klanten en vertaalt hun wensen in creatieve oplossingen. Het verhogen van de merkwaarde is daarbij altijd zijn drijfveer.

Mirre van Lenthe v2

Mirre van Lenthe

Mirre verzorgt met haar grafische skills zowel offline als online creaties voor onze klanten. Als vormgeefster is ze altijd op zoek naar perfectie in haar werk.

Samenwerken met De Merkstudio v2

Samenwerken?

Wij staan altijd open voor samenwerkingen met talentvolle mensen. Kom gerust eens langs of maak een afspraak voor een kop koffie en een inspirerend gesprek.

Benieuwd naar onze werkwijze?


Wij vinden het een fijn idee dat u weet waar u aan toe ben in onze samenwerking. Daarom proberen we in alle opzichten zo helder en transparant mogelijk te zijn, voor een betaalbare prijs.

Lees meer

Wij steunen hartverwarmende initiatieven


Regelmatig zien we mooie initiatieven voorbij komen die we graag steunen. Helpt u ook mee?