Unieke campagnes verhogen de merkwaarde


Door goed te kijken naar het merk en de doelgroep(en), creëren we onderscheidende campagnes. We kunnen zowel een bewustwordingscampagne, een marketingcampagne als een wervingscampagne voor u creëren. En doordat we ook verder vooruit kijken, stemmen we verschillende marketingacties optimaal op elkaar af om zo een maximaal effect te bereiken. Zo kunnen we de merkwaarde verhogen met unieke campagnes.

Pop up diner

Slimme en effectieve campagnes


Voor het ontwikkelen van een slimme en effectieve marketingcampagne zijn diverse technieken te hanteren, zoals guerillamarketing. Guerillamarketing is een marketingtechniek waarbij we proberen om met beperkte middelen een groot resultaat te bereiken voor uw merk. Guerrillamarketing is erop gericht om in een zeer korte tijd veel aandacht van uw doelgroepen of media-aandacht te behalen. Veelal zijn deze kosten een fractie van de kosten die dure marketingcampagnes met zich meenemen.

Ludieke marketingacties!

Het idee, de timing en het draagvlak in uw organisatie, zijn van essentieel belang voor een succesvolle marketingcampagne. En om de aandacht van de media te trekken. Wij worden graag uitgedaagd om de juiste marketingmix voor uiteenlopende organisaties en campagnes te bedenken. Dit kunnen bijvoorbeeld ludieke acties zijn die uw doelgroep niet over het hoofd kan zien.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van marketingcampagnes


Glimlachers

Glimlachers is de plek voor positief nieuws, inspiratie en hartverwarmende initiatieven. De focus ligt op lokaal, sociaal, groen en duurzaam. Nieuws brengen dat een glimlach kan opwekken, daar worden we blij van!

We wilden graag een knallende lancering voor Glimlachers, daarom bedachten we een leuke actie. We hebben op een zomerse avond meer dan 1200 glimlachen achtergelaten in Groningen! Het doel was om een glimlach op te wekken bij mensen die dit tegenkwamen.

Lees meer over deze campagne

De Chemie


Voor De Chemie hebben wij een campagne bedacht om de vaste en flexibele werkplekken te verhuren aan enthousiaste ondernemers. Benieuwd naar de resultaten?

De Hertenkamp


Wij hebben een aantal ludieke marketingacties bedacht en uitgevoerd. Een mooi voorbeeld hiervan is het Pop-up Diner op verschillende drukke locaties in het centrum van Assen.

Hoe bereikt u de juiste doelgroepen?


Onze campagnes zorgen voor reuring rondom het merk en interactie met de gewenste doelgroep. Een merk komt zo echt tot leven en onder de aandacht bij ambassadeurs en potentiële klanten!

Marketingplanning

Aangezien het effect niet met één actie wordt bereikt, maken we samen met u een marketingplanning. Daarin kijken we verder vooruit en stemmen we acties bijvoorbeeld af op de seizoenen. In de zomer zoekt men meer op termen rondom terras, tuinhuis en strand, terwijl potentiële gasten/klanten in de winter meer bezig zijn met open haard, wintersport en schaatsen.

Making of pup up diner

Wilt u graag passende marketing voor uw organisatie?


Wilt u meer informatie over onze diensten of producten of wilt u even sparren? Wij maken graag een afspraak om, samen met u, de juiste marketingstrategie voor uw organisatie te bepalen en unieke creaties te verzorgen.

Bel 050 - 313 88 56   Afspraak maken

De Merkstudio online marketing

 

Online marketing

Bij het creëren van websites houden we maximaal rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Zowel in techniek als teksten.

Dit kunnen we ook voor u verzorgen als u al een website of webshop heeft. Daarnaast kunnen we online marketingcampagnes voor u realiseren. Dit doen we o.a. door Search Engine Advertising (SEA) of advertenties op Social Media kanalen.

We richten de campagne voor u in en stemmen de juiste boodschap en vormgeving met u af om de gewenste doelgroepen optimaal te bereiken.