Onze werkwijze


Bij De Merkstudio zijn we goed in vorm, ambitieus, denken we graag mee én altijd net iets verder. Wij gaan er vanuit dat onze klanten dezelfde koers varen om zo een optimaal resultaat te kunnen behalen. 

We gaan iedere dag met veel passie, een gezonde dosis humor en een glimlach aan het werk om onze klanten te voorzien van unieke creaties die ze echt verder helpen.

Werkwijze van De Merkstudio groningen

Eerst kennismaken


We vinden het prettig om onze klanten, en de organisaties die ze vertegenwoordigen, echt te leren kennen. Alleen door goed te luisteren kunnen we een passende offerte maken en de merkstrategie van een organisatie in kaart brengen.
 

Onze missie bij ieder project

Wij richten ons altijd op lange termijn relaties waarbij we alle belangrijke facetten van communicatie en marketing binnen een organisatie zo goed mogelijk op elkaar af kunnen stemmen. Onze focus ligt altijd op het creëren van unieke ontwerpen en het strategisch positioneren van unieke merken. 

Wat vinden we belangrijk tijdens projecten?


We starten altijd met een nette offerte

In de offerte staan al onze afspraken netjes op een rij. Als deze akkoord is zullen we samen een planning maken die voor beide partijen prettig en haalbaar is. Daarna gaan we aan de slag!

 

Authentiek en toch vernieuwend

We bedenken en ontwerpen unieke creaties die continuïteit bieden en optimaal werken. In onze ontwerpen en in het bedenken van ludieke marketingacties denken wij graag net even iets verder.

Afspraak = afspraak

Dat is tegenwoordig niet altijd meer vanzelfsprekend. Wij vinden het een hele belangrijke basis en zoeken dit ook in de mensen waarmee we samenwerken.

 

Maatwerk

Wij zien het als onze grootste uitdaging om voor iedere specifieke situatie iets unieks te creëren dat werkt. Daarom benaderen we ieder project als maatwerk.

Samenwerken of inspirerende plannen?


Wij staan altijd open voor mooie samenwerkingen met talentvolle bedrijven in het Noorden.

Neem contact met ons op

Duurzaamheid & social impact


Duurzaamheid in de digitale wereld

We proberen zoveel mogelijk na te denken over gebruik van onze apparaten en materialen. En adviseren ook onze klanten op die manier. Onze wereld net een stukje beter achter laten dan dat we het hebben aangetroffen. Tot nu toe is dat nog best lastig in de digitale wereld, maar wij dagen onszelf graag uit om nieuwe besparingen te realiseren.

Wij dragen graag ons steentje bij!

Aangezien wij ons realiseren dat lang niet iedereen het zo goed heeft als wij, zetten we ons waar mogelijk in om sociale en maatschappelijke projecten te steunen. Heeft u een goed idee of een interessant project?

Schroom niet om ons te benaderen!