Krijtborden


Maakt u in uw horecazaak, winkel, tijdens een festival of bij andere gelegenheden gebruik van krijtborden? Een goede keuze, want het is een doeltreffende manier om de aandacht van uw (potentiƫle) gasten en klanten te trekken en zo uw omzet te verhogen.

Wij komen graag langs om uw krijtbord(en) en/of menukaart(en) te inventariseren en kijken dan samen met u waar er winst behaald kan worden. Slimme krijtborden en menukaarten met de juiste indeling en vormgeving kunnen wel 30% meer omzet opleveren.

Krijtbord De Driegezusters 1

Handgemaakte unieke creaties


We houden ervan om met de hand echt iets unieks te creƫren. We vinden het telkens weer een uitdaging om samen met u de juiste boodschap te bedenken. Zo kunnen uw krijtborden echt van toegevoegde waarde zijn!

Vakmanschap & slimme krijtborden

Door ons te verdiepen in psychologie en neuromarketing, leren we steeds meer over belangrijke omgevingsfactoren en over hoe mensen, vaak onbewust, kiezen. We hanteren slimme toepassingen in de weergave van teksten en afbeeldingen om uw krijtborden echt van toegevoegde waarde te laten zijn.

Waarom zijn krijtborden doeltreffend?


Een krijtbord versterkt de boodschap die u als organisatie wilt uitdragen. Naast vakmanschap straalt het een bepaalde mate van toewijding uit.

Is uw menukaart slim ingericht?

Wist u dat een slimme indeling van uw menukaart van invloed kan zijn op de keuzes van uw gasten? Wij helpen u graag om uw menukaart(en) te optimaliseren. Door de juiste producten op de menukaart meer onder de aandacht te brengen, kunnen we de gemiddelde besteding van uw gasten flink verhogen.

Apollo hotel koelkast handlettering 1 1

Wilt u graag handgeschreven krijtborden in Groningen?


Wilt u meer informatie ontvangen over het ontwerpen van uw krijtborden en/of wanden en ramen in uw zaak? Wij maken graag een afspraak om, samen met u, de juiste merkstrategie voor uw organisatie te bepalen en unieke creaties te verzorgen.

Bel 050 - 313 88 56   Afspraak maken