Webdesign


Om uw organisatie ook online optimaal te presenteren, vertalen we uw merkstrategie graag in een professioneel webdesign. Wij ontwikkelen unieke online producten die responsive, goed vindbaar en gebruiksvriendelijk zijn en die bovendien technisch optimaal functioneren. We ontwikkelen alles op maat voor u. Geheel naar uw wensen en in uw eigen huisstijl, van landingspage tot uitgebreide webshop.

Schets navigatie en website ontwerp

Webontwikkeling


Op basis van uw huisstijl maken wij een uniek ontwerp op maat voor een professionele website. Vervolgens wordt het CMS (Content Management Systeem) op maat gemaakt en zijn de teksten, foto’s, menuknoppen en SEO voor uw website zelf in te vullen en bij te houden.

Responsive design

Wij bouwen al onze online producten responsive. Dit betekent dat de weergave van het webdesign zich aanpast aan het apparaat van de gebruiker.

Door de explosieve groei van mobiele webgebruikers (smartphones en tablets) wordt het steeds belangrijker dat een website/shop op ieder apparaat optimaal leesbaar, vormgegeven en functioneel is. Bovendien worden responsive designs beter gewaardeerd door zoekmachines als Google en helpen ze dus om de vindbaarheid van uw website/shop (SEO) te verbeteren.

Belangrijke uitgangspunten bij de realisatie van de website zijn altijd:


  • Een origineel/uniek, creatief en modern design.
  • Een responsive design
  • Een heldere navigatie en gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers.
  • Een gebruiksvriendelijk CMS waarmee de website eenvoudig up-to-date te houden is.
  • Goede vindbaarheid in zoekmachines als Google.
  • De werking van de website en omgang met persoonsgegevens voldoen aan de eisen van de privacywet AVG.
Webdesign dms

Aan de slag


Wilt u meer informatie over onze diensten of producten of even sparren? Wij komen graag langs om, samen met u, de juiste merkstrategie voor uw organisatie te bepalen en unieke creaties te verzorgen. Bel dan naar 050 – 313 88 56 of vul ons afspraakformulier in.

Training CMS De Merkstudio

Training CMS


Normaliter geven we een training om het CMS te leren kennen bij de oplevering van de techniek en vormgeving van de website. De website is dan gereed om gevuld te worden met alle content die u erop wilt hebben. Wij adviseren u vanaf het begin zelf zaken te vullen in het CMS. Zo raakt u bekend met de werking.

Wanneer u het Content startpakket afneemt zullen wij de website voor u vullen en zal de training volgen na de lancering van de website. U hebt daarnaast te allen tijde toegang tot onze digitale handleiding. Bovendien zijn wij op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur om eventuele vragen te beantwoorden en/of problemen op te lossen.

De website is klaar, hoe nu verder?


Wij realiseren ons dat de online wereld niet voor iedereen gesneden koek is. Daarom helpen we u tevens graag met de content (teksten en afbeeldingen), de vindbaarheid (SEO) en het onderhoud en beheer van uw website.
 

Content

Lees meer

 

Zoekmachine
optimalisatie

Lees meer

 

Servicepakketten

Lees meer