Webdesign voor een professionele website


Voor het laten maken van een professionele website, bent u bij De Merkstudio aan het juiste adres. Om uw organisatie ook online optimaal te presenteren, vertalen we uw merkstrategie graag in een uniek webdesign. Wij ontwikkelen unieke online producten die responsive, goed vindbaar en gebruiksvriendelijk zijn. En die bovendien technisch optimaal functioneren. We ontwikkelen alles op maat voor u. Geheel naar uw wensen en in uw eigen huisstijl, van landingspage tot uitgebreide webshop.

Training CMS De Merkstudio v3

Hoe gaan we te werk?


Op basis van uw huisstijl maken wij een uniek ontwerp op maat voor een professionele website. Vervolgens wordt het CMS (Content Management Systeem) op maat gemaakt en zijn de teksten, foto’s, menuknoppen en SEO voor uw website zelf in te vullen en bij te houden.

Doelen bepalen en navigatieplan

Wij stellen vooraf samen met u vast welke doelen u met uw website wilt behalen. De website wordt ingericht volgens het AIDA model om een zo hoog mogelijke conversie, oftewel optimale resultaten, te behalen. U ontvangt van ons eerst een navigatieplan om de omvang en het aantal knoppen van de website te bepalen. Dit is het startpunt van het webproject, daarna focussen wij ons op de volgende zaken.

Unieke vormgeving voor uw nieuwe website


Al onze online producten worden zowel qua vormgeving als content volledig afgestemd op uw merkstrategie en huisstijl.

Hoewel de techniek, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid essentieel zijn voor een goed online product, zijn wij van mening dat de vorm ook erg belangrijk is.

Is uw webdesign gebruiksvriendelijk?

Wij bouwen al onze online producten responsive. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat een webdesign voor ieder (mobiel) apparaat optimaal leesbaar, vormgegeven en functioneel is.

Bovendien worden responsive designs beter gewaardeerd door zoekmachines als Google en helpen ze dus om de vindbaarheid van uw website/shop te verbeteren.

Drents Bakkie Webdesign

Wilt u graag een nieuwe website laten bouwen?


Wilt u meer informatie over onze diensten of producten of wilt u even sparren? Wij maken graag een afspraak om, samen met u, de juiste merkstrategie voor uw organisatie te bepalen en een gebruiksvriendelijke website te bouwen.

Bel 050 - 313 88 56   Afspraak maken

Is uw website of webshop goed vindbaar (SEO)?

Doordat de online producten technisch van het hoogste niveau zijn, worden ze door zoekmachines optimaal beoordeeld en geïndexeerd. Daardoor kunnen we beter en sneller een goede vindbaarheid van uw website/shop in zoekmachines als Google realiseren. De website wordt bij de bouw aangemeld bij Google Analytics. Zo kunnen we doorlopend resultaten & conversies meten. Door deze standaarden aan te houden kunnen we u helpen om uw merk online optimaal te profileren en zo uw (verkoop)doelen te realiseren. Dit draagt bij aan een snel rendement op uw investering.

Hoogwaardige techniek en beveiligingsnormen

Doordat we al sinds 2005 ervaring hebben, kunnen we onze online producten volgens de hoogste technische en beveiligingsnormen bouwen. Dat is tegenwoordig steeds belangrijker voor de ervaring van de bezoeker, maar ook om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Hackers worden immers steeds slimmer en ieder online product is tegenwoordig potentieel doelwit. Wij zorgen ervoor dat de techniek en omgang met persoonsgegevens voldoen aan de eisen van de privacywet AVG.

Deze organisaties gingen u voor


De klanten van de Merkstudio zijn veelal MKB bedrijven, zorg-, onderwijs– en overheidsinstellingen. We hebben inmiddels ervaring met zeer uiteenlopende typen organisaties. Van bouwbedrijf en tandartspraktijk tot horeca en verhuisbedrijf. En van scholen en gemeenten tot een woonzorgcentrum en zorgboerderij. Ondanks het feit dat we nuchtere Noorderlingen zijn, kunnen we best zeggen dat we trots zijn op deze resultaten!

Krachtvisie website

 

Training CMS

In veel gevallen geven we een training om het CMS te leren kennen bij de oplevering van de techniek en vormgeving van de website. De website is dan gereed om gevuld te worden met alle content die u erop wilt hebben. Wij adviseren u vanaf het begin zelf zaken te vullen in het CMS. Zo raakt u bekend met de werking.

Wanneer u het Content startpakket afneemt zullen wij de website voor u vullen en zal de training volgen na de lancering van de website. U hebt daarnaast te allen tijde toegang tot onze digitale handleiding.

Bovendien zijn wij op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur om eventuele vragen te beantwoorden en/of problemen op te lossen.

 

Ik heb een website laten maken, hoe nu verder?


Wij realiseren ons dat de online wereld niet voor iedereen gesneden koek is. Daarom helpen we u tevens graag met de content (teksten en afbeeldingen), de vindbaarheid (SEO) en het onderhoud en beheer van uw website.
 

Content schrijven

Lees meer

 

Zoekmachineoptimalisatie

Lees meer

 

Onderhoud & beheer

Lees meer