Geersing Interieur


Geersing Interieur uit Zuidlaren verzorgt de inrichting van woningen en is gespecialiseerd in vloeren, raamdecoratie, traprenovatie, buitenzonwering en kasten & bedden op maat. Ze geven daarbij gericht stijl- en kleuradvies en komen graag bij u langs met hun mobiele showroom.

We hebben de huisstijl ontworpen, samen met communicatiemiddelen zoals visitekaarten, briefpapier en signing op de bedrijfswagen. We leggen nu de laatste hand aan een gloednieuwe website waarbij we ook de teksten hebben geschreven en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

GEERSING Logo 2 v4.6.23 Tekengebied 1

Logo en beeldmerk van Geersing Interieur


De wens van de ondernemers was om een krachtig logo te laten maken dat goed leesbaar is en een moderne uitstraling heeft. Wij waren verder vrij om te komen met unieke voorstellen en mochten daarbij breed inzetten. Er is uiteindelijk een logo en huisstijl uitgekomen dat goed leesbaar is, met een subtiele knipoog naar de diensten die Geersing Interieur aan haar klanten levert. Samen met het kader, het beeldmerk en de kleuren is er een uniek en krachtig logo gecreĆ«erd. Het beeldmerk kan ook goed los als stempel en/of watermerk gebruikt worden. 

G met huis als interieur

Door het huis in de letter G te gebruiken ontstaat er een beeldmerk met een eigen verhaal. Met dit concept beelden we het eerste initiaal van Geersing uit, de letter G, en is het huis direct een visualisatie van interieur daarlaat deze in de G wordt weergegeven. Het beeldmerk en het gehele logo kunnen goed in verschillende kleurcombinaties gebruikt worden waardoor ze zowel op een lichte als op een donkere ondergrond mooi overkomen.

De nieuwe huisstijl


Kleurgebruik 

Er is gekozen voor een modern en krachtig kleurenpalet met frisse, positieve en aansprekende kleuren. Van elke kleur is er een lichte en een donkere variant toegevoegd. De kleuren komen zowel op een lichte als op een donkere ondergrond goed naar voren.

Turquoise, paars & antraciet

Turquoise staat voor rust, creativiteit en verfrissing. Paars is een stijlvolle/luxe kleur en staat voor inspiratie. Turquoise zorgt in combinatie met antraciet voor een sprekend geheel. De andere secundaire en webkleuren zijn passende toevoegingen aan de communicatiemiddelen.

Bijpassende diensticonen

Geersing Interieur biedt verschillende diensten aan. Deze diensten hebben we uitgebeeld door middel van unieke iconen. De vorm van het beeldmerk is hierbij als basis genomen en per dienst is een eigengemaakte illustratie toegevoegd. De iconen worden gebruikt op het briefpapier en de bedrijfswagen. Momenteel zijn we druk bezig met de ontwikkeling van de website. Daar worden de iconen ook gebruikt als knoppen om te navigeren tussen de diensten.

GEERSING Huisstijlhandboek mockup 8.6.23

Verschillende uitwerkingen van de huisstijl


Het logo en de huisstijlelementen zijn direct toegepast op verschillende communicatiemiddelen. Hieronder ziet u een greep uit de middelen die we voor Geersing Interieur hebben vormgegeven.

Is het tijd voor een nieuwe vloer of raamdecoratie?


Geersing Interieur voorziet u van passend interieur advies over de verschillende mogelijkheden bij het kiezen en plaatsen van vloeren, raamdecoratie, zonwering en nog veel meer.

Binnenkort kunt u terecht op de website: www.geersinginterieur.nl.