Huidstudio Leek en Huidstraling


Huidstudio Leek is gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen, huidverjonging en permanente make-up. Meer weten? Kijk op www.huidstudioleek.nl. Huidstraling is een webshop met verschillende huidverbeterende producten en een eigen productlijn. De webshop is te vinden op www.huidstraling.nl.

Wij mochten het logo en de huisstijl van Huidstudio Leek en Huidstraling ontwerpen waarbij we een eenduidige lijn hebben gecreƫerd voor de beide merken. Bij het ontwerpen is direct rekening gehouden met de verschillende toepassingen op posters, stickers, visitekaarten, bedankkaarten en de etiketten voor verschillende huidverzorgingsproducten.

Huidstudio Leek Huidstraling Camelia 8.6

De nieuwe logo's


Voor beide bedrijven waren er al logo's die erg van elkaar verschilden. Daarnaast waren de logo's niet gemakkelijk te gebruiken op andere ondergronden en de verschillende toepassingen waar ze op naar voren kwamen. We hebben daarom meegedacht in een eenduidige huisstijl. Het beeldmerk, de naam en ondertitels zijn goed leesbaar en te herkennen. Op de diverse toepassingen komt alles zo netjes over.

Camelia

In het logo wordt gebruik gemaakt van een unieke bloem, de camelia. Deze bloem kan ook los gebruikt worden met lijnen of in kleur. De camelia staat voor schoonheid, genezing en wordt in Japan en China gezien als gelukssymbool. Klanten kunnen een geluksmoment ervaren door de kundige behandelingen en kwaliteitsproducten. Echt een bloem om harten mee te veroveren dus. Deze waarden passen goed bij Huidstudio Leek en Huidstraling. Haar klanten een gevoel van schoonheid, geluk en trots geven met een natuurlijke behandeling en/of kwaliteitsproducten.

 

Een nieuwe huisstijl voor Huidstraling en Huidstudio Leek

 

Kleurenpallet

Er is gekozen voor een modern en krachtig kleurenpalet met frisse, positieve en aansprekende kleuren. Deze kleuren komen zowel op een lichte als op een donkere ondergrond goed naar voren. We hebben gekozen voor kleuren die voorkwamen in de oude huisstijlen en die tevens ook goed passen bij de kernwaarden van Huidstudio Leek en Huidstraling.

 

Paars & zwart

Paars is een stijlvolle/luxe kleur en staat voor inspiratie. De verschillende tinten zijn modern en chique en kunnen naast paars gebruikt worden op de website en andere communicatiemiddelen. De kleuren zorgen samen, en in combinatie met zwart, voor een sprekend geheel.

 

Huidstudio Leek Huidstraling Huisstijlhandboek 8.6

Verschillende uitwerkingen van de huisstijl


Het logo en de huisstijlelementen zijn direct toegepast op verschillende communicatiemiddelen. Hieronder ziet u een greep uit de middelen die we voor Huidstudio Leek en Huidstraling hebben vormgegeven.