De Graveerbroeders


(Laser)graveren van gepersonaliseerde producten

We hebben de nieuwe huisstijl en webshop voor De Graveerbroeders ontworpen en ontwikkeld. De Graveerbroeders zijn gespecialiseerd in het (laser)graveren van gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken. Met de online designtool plaats je eenvoudig jouw eigen logo of ontwerp op borrelplanken, wijnkisten en telefoonhouders.

Logo beeldmerk huisstijl de Graveerbroeders v3

 

 

Het bedenken van een nieuwe bedrijfsnaam

Bij de creatie van een nieuwe huisstijl en het bedenken van een nieuwe bedrijfsnaam, stemmen we de wensen van de ondernemers zo goed mogelijk af op de merkstrategie. In dit geval hebben we samen met de klant vooraf de merkstrategie op papier gezet.

Zo zijn we gekomen tot De Graveerbroeders:

De nieuwe bedrijfsnaam is een pakkende samenvoeging van de termen Graveer en Broeders. De dienst graveren die de twee broers Roelf en Derk aanbieden is zo in één bedrijfsnaam verpakt. De naam zegt direct wat ze doen, wekt een persoonlijke indruk en past goed bij de kernwaarden. Daarnaast kan er op een creatieve wijze gecommuniceerd worden met de klant, alsof de broers aan het woord zijn.

 

 

 

 

Logo en beeldmerk

Er is een eigen en krachtig beeldmerk gecreëerd dat helemaal uniek is voor de onderneming.

Twee broers

De Graveerbroeders worden door middel van dit beeldmerk op een abstracte manier weergegeven. Door alleen de omlijning te gebruiken spreken ze tot de verbeelding. De graveermachine heeft het symbool bijna afgerond. Dit wordt gevisualiseerd door de lijnen.

 

 

beeldmerkgraveerbroeders

Responsive webshop


Bekijk de website op www.degraveerbroeders.nl.

DE MERKSTUDIO Website 3mockup