StadLogistiek


Duurzame (last-mile) stadsdistributie

Staat voor duurzame (last-mile) logistiek in en om Stad Groningen. De locatie is een logistiek centrum (hub) waar goederen en bestellingen van bedrijven worden ontvangen, eventueel opgeslagen en gebundeld voor levering in de stad. Die levering verzorgt StadLogistiek duurzaam, emissievrij en op het moment dat het u past. Zonder extra kosten.

StadLogistiek Handboek

 

 

De nieuwe huisstijl

Het verhaal achter de ontwerpen

We hebben het beeldmerk van Jan de Jong Verhuizingen als basis gebruikt. Door de pijl te verduidelijken verwijzen we naar de logistiek. In combinatie met de abstracte weergave van de Martinitoren wordt letterlijk Stadlogistiek uitgebeeld.

We hebben er bewust voor gekozen om de Martinitoren grijs te maken vanwege haar bijnaam; d’ Olle Grieze. In het beeldmerk visualiseren we door middel van de cirkels nog meer de hubfunctie en gebundelde levering.

 

 

One page website


We hebben een geheel nieuwe en responsive website gebouwd waar de bezoeker alle informatie kan vinden over StadLogistiek. De website is een one page website, er is dus 1 pagina waar alle informatie op staat. Door middel van het menu kan de bezoeker door de website heen scrollen. We hebben rekening gehouden met moderne technieken, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en een ontwerp op maat, dat past bij de huisstijl.

Bekijk de website op www.stadlogistiek.nl.

STADLOGISTEIEK

Kan StadLogistiek u ergens mee helpen?


De focus ligt in eerste instantie op bedrijven binnen de diepenring in het ‘venstertijden gebied’ van Groningen. Daarbij valt te denken aan leveringen voor gemeenten en overheidsgebouwen, ziekenhuizen, scholen, winkeliers, horecazaken en andere bedrijven in de binnenstad. StadLogistiek is ook interessant voor het bezorgen van poststukken of gedeelde leveringen voor winkeliers die bijvoorbeeld grote voorraden hebben van dezelfde artikelen. Iets voor u?

Ga naar de website voor meer informatie: www.stadlogistiek.nl.