Reimon de Wit Makelaardij


Nieuw makelaarskantoor, gevestigde naam!

Na ruim 18 jaar ervaring als makelaar in Groningen, is het nu tijd voor een eigen kantoor. Reimon de Wit Makelaardij helpt u graag bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning! U kunt van hem deskundigheid, oog voor detail en volledige inzet verwachten.

Voor Reimon zijn we gestart met een passende merkstrategie. Op basis daarvan hebben we de huisstijl vormgegeven en een gebruiksvriendelijke website gerealiseerd. Een inspirerend project!

Reimon makelaarsborden

 

 

De nieuwe huisstijl

Het verhaal achter de huisstijl

De strakke weergave van de naam visualiseert, samen met de getekende skyline van Groningen, een persoonlijke handtekening. Dat maakt het logo in vergelijking met andere makelaars in het Noorden ook uniek.

Het geheel staat voor de no-nonsense aanpak, de betrokkenheid, betrouwbaarheid en de jarenlange ervaring in het werk.

 

 

 

 

De skyline van Groningen

Het beeldmerk vertegenwoordigt de skyline van Groningen aangevuld met karakteristieke huizen die staan voor de makelaardij. De objecten die Reimon de Wit Makelaardij, zowel particulier als zakelijk, aan- en verkoopt worden gecombineerd met een aantal herkenbare iconen van Groningen. Zijn thuisbasis en werkgebied.

Punt op de i

De punt op de i van de naam, wordt altijd in de tegengestelde kleur weergegeven. Het symboliseert zijn deskundigheid, oog voor detail en professionele werkwijze.

 

 

Logo Reimon de Wit Makelaardij

Nieuwe, responsive website


We hebben een geheel nieuwe en responsive website gebouwd waar de bezoeker alle informatie kan vinden over Reimon de Wit Makelaardij. Met de verschillende elementen van de huisstijl hebben we het ontwerp op maat gemaakt. De sprekende foto’s en bewegende elementen zorgen voor een mooi geheel. Daarbij hebben we rekening gehouden met moderne technieken en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Bekijk de website op www.reimon.nl.

Reimon de wit makelaardij website

Kan Reimon de Wit Makelaardij u ergens mee helpen?


Reimon de Wit Makelaardij is een nieuw NVM kantoor in Groningen. Reimon heeft ruim 18 jaar ervaring in aankoop, verkoop en taxatie van uw droomhuis. Hij helpt u graag!

Ga naar de website voor meer informatie: www.reimon.nl.