Krachtvisie


Ontwikkelt beheerst

Krachtvisie helpt (project-)organisaties bij het beheerst ontwikkelen van de leefomgeving. Krachtvisie is o.a. betrokken bij de volgende projecten: Aanpak Ring Zuid en de verdubbeling van de N33 Zuidbroek - Appingedam.

We hebben een volledig nieuw merk gecreëerd. We bedachten door meerdere brainstormsessies samen met de klant een sprekende bedrijfsnaam. Daarmee ontwikkelden we vervolgens een huisstijl en website op maat.

Krachtvisie huisstijlhandboek

Het bedenken van een nieuwe bedrijfsnaam


Bij de creatie van een nieuwe huisstijl en het bedenken van een nieuwe bedrijfsnaam, stemmen we de wensen van de ondernemer zo goed mogelijk af op de merkstrategie. In dit geval hebben we samen met de klant vooraf de merkstrategie op papier gezet.

Zo zijn we gekomen tot Krachtvisie:

Kracht: Een ontwikkeling heeft niet alleen fysieke (vorm) kracht nodig (bijvoorbeeld bij grondverzet), belangrijker nog is het respecteren en beïnvloeden van de krachten die spelen tussen mensen, belangen en processen. Visie: Een visie zorgt voor richting, het inspireert en zorgt voor verbinding. Het is een bron van energie en helpt bij weloverwogen keuzes.

Logo en beeldmerk


Er is een eigen en krachtig beeldmerk gecreëerd dat helemaal uniek is voor de onderneming. Het beeldmerk is afgestemd op de naam en kan in verschillende vormen terug komen.

Infinity-teken & DNA Streng

We hebben gekozen voor een gecombineerde visualisatie van het infinityteken en een DNA streng. Dit beeldmerk staat voor een combinatie van verbinding, oneindige mogelijkheden (8) en de kracht om leefomgevingen beheerst te ontwikkelen (DNA). De pijlen benadrukken de processen, systemen en wendbaarheid. Het beeldmerk impliceert tevens twee ogen die staan voor jullie visie.

KRACHTVISIE beeldmerk

Responsive website


We hebben een geheel nieuwe en responsive website gebouwd waar de bezoeker alle informatie kan vinden over Krachtvisie. Met de verschillende elementen van de huisstijl hebben we het ontwerp op maat gemaakt. De sprekende foto’s en bewegende elementen zorgen voor een mooi geheel. Daarbij hebben we rekening gehouden met moderne technieken en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Voor de diensten die worden aangeboden hebben we bijpassende iconen vormgegeven.

Bekijk de website op www.krachtvisie.nl.

Krachtvisie website

Kan Krachtvisie u ergens mee helpen?


Krachtvisie wil een substantiële bijdrage leveren aan het beheerst ontwikkelen van de leefomgeving. Ze zorgen voor een hoger draagvlak bij alle betrokkenen en voegen meer waarde toe aan ontwikkelingen die plaatsvinden in de leefomgeving.

Ga voor meer informatie naar: www.krachtvisie.nl.