Rekrout


Rekrout is een technisch reqruitingbureau die technische opdrachtgevers en professionals blij maakt door de perfecte balans: gebruik van moderne technologie en persoonlijk contact. Hierdoor kunnen ze samen sneller, doeltreffender en slimmer werken. Dit geeft focus voor een passende match én onderlinge verbondenheid.

DMS PORTFOLIO Rekrout 28.6.24 08

Logo en beeldmerk van Rekrout


We hebben de huisstijl ontworpen, samen met communicatiemiddelen zoals briefpapier, presentatiesjabloon en banners voor social media. Ook maakten wij de gloednieuwe website waarbij we ook de teksten hebben geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Bouwstenen & initiaal R

Het initiaal R is weergegeven in de vorm van verschillende bouwstenen. Rekrout wil de zoekcriteria en kernwaarden van technische opdrachtgevers zo goed mogelijk matchen met de hardskills, persoonlijkheid en cognitie van professionals. De bouwstenen belichamen het deskundig verbinden van mens en organisatie op basis van creativiteit en inlevingsvermogen, essentieel in deze branche.

De nieuwe huisstijl


Kleurgebruik 

Het kleurenpalet van Rekrout is zorgvuldig samengesteld in lijn met de merkstrategie. Het weerspiegelt de kernwaarden van Rekroutl. De primaire kleuren zijn de dominante kleuren die het vaakst zullen voorkomen in het ontwerp, terwijl de secundaire kleuren dienen als ondersteunende elementen in het design. De lichte tinten zijn bewust toegevoegd aan het palet voor toepassing op de website en/of communicatiemiddelen.

Inktblauw, Cadium

Inktblauw straalt nuchterheid en professionaliteit uit. Belangrijke kernwaarden voor Rekrout. Deze kleur representeert de focus en de kwaliteit, evenals de data en technologie die komen kijken bij het bedrijf. 

Cadium is een gele kleur waar je blij van wordt. Deze warme kleur wekt het gevoel van enthousiasme op, typerend voor Rekrout. Deze kleur staan voor nuchter personeel dat enthousiast werkt, doorpakt en streeft naar doelgerichte resultaten.

DMS PORTFOLIO Rekrout 28.6.24 Tekengebied 1 kopie

Verschillende uitwerkingen van de huisstijl


Het logo en de huisstijlelementen zijn direct toegepast op verschillende communicatiemiddelen. Hieronder ziet u een greep uit de middelen die we voor Rekrout hebben vormgegeven.

Rekrout MOCKUP WEB 3 28.6.24

Opzoek naar een nieuwe baan in de Techniek?


Rekrout helpt je om bewust stappen te zetten in je carrière. Ze ontdekken graag waar je goed in bent en wat het beste bij jouw past. Van projectleider tot engineer en van werkvoorbereider tot planner. Waar je ook staat in je carrière: wij helpen je graag verder en brengen je in contact met interessante technisch bedrijven binnen ons netwerk.

Je kunt terecht op de website: www.rekrout.nl