DigiForensics


DigiForensics is een krachtige, gebruiksvriendelijke, forensische onderzoekstool, die je met behulp van zoekwoorden als gebruiker in staat stelt snel en efficiënt relevante data te onderzoeken. Resultaten kunnen gemakkelijk worden beoordeeld, gelabeld en geëxporteerd. En in een tijdlijn zie je welke stappen je genomen hebt bij het vinden van de resultaten.

DMS PORTFOLIO Digiforensics 18.6.24 04

Logo en beeldmerk van DigiForensics


We hebben de huisstijl ontworpen die we vervolgens toepaste op de het ontwerp voor de software van DigiForensics. Wij hebben hierbij rekening gehouden met de alle gewenste functionaliteiten en een optimale gebruiksvriendelijkheid.

Loep in D 

Digiforensics onderzoekt relevante forensische data, op een efficiënte manier. De loep beeldt deze analyse op een moderne, ingetogen en rustige manier uit.

Kleurgebruik 

Het kleurenpalet van DigiForensics is zorgvuldig samengesteld in lijn met de merkstrategie. Het weerspiegelt de kernwaarden van DigiForensics. De primaire kleuren zijn de dominante kleuren die het vaakst zullen voorkomen in het ontwerp, terwijl de secundaire kleuren dienen als ondersteunende elementen in het design. De lichte tinten zijn bewust toegevoegd aan het palet voor toepassing op de website en/of communicatiemiddelen

Kleurgebruik in de nieuwe huisstijl


 

Blauw, violet, grijs

Blauw straalt betrouwbaarheid en professionaliteit uit, wat essentieel is in de juridische sector. De fellere tinten symboliseren technologische innovatie, terwijl donkere tinten stabiliteit aanduiden. De consistentie met DigiJuris versterkt de merkidentiteit, omdat hier ook gekozen is voor een blauwe tint. Door violet met blauwe tinten te combineren, creëren we een uniek en krachtig kleurenpalet.

Grijs wordt geassocieerd met neutraliteit en professionaliteit, wat een gepaste toon zet in de juridische context. Het gebruik van grijs onderstreept de betrouwbaarheid en objectiviteit in digitale forensische processen. Daarnaast biedt het een neutrale achtergrond die de focus legt op de inhoud, wat waardevol is bij complexe data-analyses. Grijs zorgt ook voor een overzichtelijke uitstraling, waardoor de focus op de software zelf blijft.

DMS PORTFOLIO Digiforensics 18.6.24 03

Gebruiksvriendelijk webontwerp


We hebben een geheel nieuw en responsive webontwerp ontwikkeld die DigiJuris kan gebruiken bij de forensische onderzoeken die ze uitvoeren.

DMS PORTFOLIO Digiforensics 19.6.24 06