PD Lighting


PD Lighting is importeur van lichtarmaturen van verschillende (design)merken en daarnaast actief als lichtadviseur voor de zakelijke markt. PD Lighting is van mening dat licht bepalend is voor de sfeer in een ruimte, evenals voor het welzijn van de gebruiker. Een goed uitgedacht lichtconcept benadrukt de vorm en functie van de architectuur (interieur en exterieur).

Vernieuwde huisstijl voor PD Lighting


Voor PD Lighting hebben we de oude huisstijl in een nieuw jasje gestoken. Het huidige beeldmerk met de letters 'P' & 'D' is gemoderniseerd en voorzien van een frisse kleur. De naam is in een strak en leesbaar lettertype opgemaakt waardoor er een krachtig geheel is ontstaan.

Daarnaast hebben we verschillende communicatiemiddelen vormgegeven zoals:

  • Briefpapier en visitekaarten
  • Een unieke brochure met de verschillende armaturen die worden aangeboden
  • Digitale nieuwsbrief
PD brochure 1

Een chique en originele brochure, de PD Lighting Guide


In de brochure worden de verschillende armaturen door middel van sprekende foto's op een rij gezet. We hebben bewust gekozen voor groot en pakkend beeldmateriaal om zowel sfeer als details van de armaturen over te brengen bij de lezer.

De brochure biedt inspiratie voor lichtontwerpen in de categorie├źn decoratief, technisch, buiten en akoestisch. Kortom, voor ieder wat wils. Door gebruik te maken van bijpassende iconen is bij elk armatuur zichtbaar wat voor type het betreft.

Blader door de brochure