Bij Jan Meubelverhuur


Gemeubileerd verhuren van vastgoed

Bij Jan Meubelverhuur is uw partner voor het gemeubileerd verhuren van uw vastgoed. Ze kunnen woningen opleveren op elk gewenst niveau. De meubelpakketten van Bij Jan Meubelverhuur bieden comfort en een huiselijk gevoel, zodat uw huurder zich direct “thuis voelt”.

Handboek Bij Jan Meubelverhuur

 

 

De nieuwe huisstijl

Het verhaal achter de ontwerpen

We hebben het beeldmerk van Jan de Jong Verhuizingen als basis genomen. In combinatie met het stijlvolle en abstracte vooraanzicht van de stoel wordt letterlijk meubelverhuur uitgebeeld. Er is bewust gekozen om het huidige beeldmerk van Jan de Jong Verhuizingen uit te breiden met de stoel vanwege de bedrijfsnaam ‘Bij Jan’. We hebben voor een moderne stoel gekozen omdat dit meubels vertegenwoordig en comfort uitstraalt. Bij Jan Meubelverhuur levert gemak en comfort voor haar klanten.

 

 

One page website


We hebben een responsive one page website gebouwd waar de bezoeker alle informatie kan vinden over Bij Jan Meubelverhuur. De website bestaat uit 1 pagina waar alle informatie op staat. We hebben rekening gehouden met moderne technieken, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en een ontwerp op maat, dat past bij de huisstijl.

Bekijk de website op www.bijjanmeubelverhuur.nl.

BIJ JAN MEUBELVERHUUR

Kan Bij Jan Meubelverhuur u van dienst zijn?


Bij Jan Meubelverhuur verhuurt meubelpakketten aan zakelijke klanten die zich richten op het verhuren van woningen. De huidige klanten zijn bouwbedrijven, woningcorporaties, facilitaire dienstverleners en vastgoedeigenaren.

Ga naar de website voor meer informatie: www.bijjanmeubelverhuur.nl.