Implantologie Drenthe


Implantologie Drenthe is een verwijspraktijk voor implantologie behandelingen.

Implantologie Drenthe voert behandelingen uit op verschillende locaties in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Implantoloog Ingmar Jager is een ervaren specialist in het plaatsen van implantaten, het vervaardigen van (frame)protheses, (esthetisch) kroon- en brugwerk en het maken van Cerec onlays/kronen.

De Implantoloog in Drenthe

 

 

Verwijspraktijk voor implantologie

Implantoloog Ingmar Jager is praktijkeigenaar van Dental Clinics Rolde. Daarvoor was de praktijk in Rolde, samen met de praktijk in Gieten, een zelfstandige tandartspraktijk. Sinds kort zijn ze aangesloten bij het landelijke Dental Clinics. Voor beide praktijken hebben we destijds unieke en gebruiksvriendelijke websites verzorgd.

Ingmar Jager wil zich voornamelijk richten op de implantologie en heeft ons gevraagd een website te ontwikkelen. Hier moesten de behandelingen duidelijk op te vinden. Tevens moesten zijn en patiƫnten en andere praktijken gemakkelijk een verwijzing kunnen regelen. We hebben voor Implantologie Drenthe een nieuwe huisstijl, communicatiemiddelen en de website gemaakt.

 

 

 

 

Een nieuwe huisstijl

Beeldmerk en logo

Het beeldmerk is een subtiele en abstracte weergave van een implantaat naast de gewone kiezen. Het logo beeld hierdoor direct de diensten uit die Implantologie Drenthe verzorgt.

De kleur blauw staat voor rust, professionaliteit en frisheid. Het symboliseert de professionele aanpak van de implantoloog en de rust die wordt gerealiseerd voor de patiƫnt. Samen met het strakke en goed leesbare lettertype ontstaat er een krachtig logo dat helemaal past bij de identiteit van de organisatie.

 

 

Logo Implantologie Drenthe
Kaarten Implantologie Drenthe

 

 

Verschillende communicatiemiddelen

De nieuwe huisstijl is doorgevoerd op verschillende nieuw te ontwikkelen communicatiemiddelen van de organisatie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden, onderverdeeld in offline en online.

Offline

  • Briefpapier
  • Visitekaarten

Online

  • Website
  • E-mailhandtekeningen
  • SEO
  • SEA
  • Online marketing

 

 

Gebruiksvriendelijk webdesign


Voor Implantologie Drenthe hebben we een gebruiksvriendelijke website gemaakt waar veel informatie op te vinden is. Door middel van verschillende iconen kan de bezoeker gemakkelijk navigeren naar de behandelingen. Uiteraard is er rekening gehouden met de nieuwste technieken, optimale veiligheid en pakkende teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (SEO).

Bekijk de website op: www.implantologiedrenthe.nl.

Nieuwe website Implantologie Drenthe v2