Westerholm


Westerholm voor wonen, welzijn en zorg

Westerholm maakt het mogelijk om in uw eigen omgeving in Haren oud te worden. Dat kan zijn in uw eigen huis in de wijk of in één van de appartementen van het woonzorgcentrum. Het woonzorgcentrum is fraai gelegen in een mooie wijk met royale lanen en dichtbij de voorzieningen van het centrum van Haren. Voor deze mooie klant hebben we onder andere een nieuwe website ontwikkeld die volledig bij de doelgroepen past!

Professionele website


We hebben een geheel nieuwe en responsive website gebouwd waar de bezoeker alle informatie kan vinden over Westerholm. Er zijn meerdere handige functionaliteiten ontwikkeld om de bezoeker deze informatie te kunnen bieden. We hebben rekening gehouden met moderne technieken, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en een ontwerp op maat!

Modules die we op deze website gebruikt hebben zijn: een nieuwssysteem, het toevoegen van PDF bestanden en nieuwsbrieven, een aanmeldformulier voor nieuwsbrieven, een handig sollicitatieformulier en een mooie fotogalerij.

Bekijk de website op www.westerholm.nl.

Westerholm gebruiksvriendelijke website
Westerholm Kaart

 

 

De nieuwe stijl van de website ook doorgevoerd op verschillende communicatiemiddelen

In eerste instantie was er alleen de wens om een nieuwe website te ontwikkelen. Naast het ontwerp van de nieuwe website hebben we ook direct meegedacht in het kleurgebruik en de lettertypes. Omdat de nieuwe stijl goed aansluit bij de missie en visie van Westerholm hebben we ook al wenskaarten in deze nieuwe stijl ontworpen.

We kijken uit naar het vervolg van deze samenwerking om deze stijl verder door te kunnen voeren op de verschillende communicatiemiddelen.