Huyze Abbeweer


Een veilige haven op Het Hogeland

Huyze Abbeweer biedt dagbesteding en/of individuele begeleiding aan deelnemers met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Deze zorg bieden ze in de basis op de zorgboerderij, maar kan ook ambulant thuis worden gegeven.

Voor deze mooie organisatie hebben we de nieuwe huisstijl en website vormgegeven op basis van de merkstrategie en passen bij de doelgroepen.

Abbeweer huisstijl

De nieuwe huisstijl


Huyze, boom, bladeren en iconen

De boom uit het huidige logo hebben we verder uitgewerkt door deze duidelijker en strakker te maken. De boom staat voor het fundament, met in het midden de zorgboerderij. De boom vormt tevens de letter Y van Huyze. Het fundament van de organisatie is zo het middelpunt in het logo en zorgt ook voor een uniek geheel.

De bladeren zijn vormgegeven volgens de kernwaarden van de organisatie. Met dit sprekende en herkenbare logo willen we een huiselijk en veilig gevoel overbrengen. De iconen van de koe, deelnemers, trekker en het kuiken vormen met de bladeren één geheel.

De verschillende iconen komen ook terug in de uitwerkingen van de huisstijl en op de website. 

Bijpassend kleurenpalet


Er is gekozen voor een modern en krachtig kleurenpalet met frisse, positieve, natuurlijke en rustige kleuren. Het zijn sprekende kleuren die zowel op een lichte als op een donkere ondergrond goed overkomen.

Groen

De groene kleur voor Huyze Abbeweer is gekozen vanwege de huidige huisstijl en omdat het staat voor de natuur, dieren en de boerderij. Erg passend bij de iconen en de kernwaarden van Huyze Abbeweer.

Zwart

Door zwart te gebruiken in het logo en de huisstijl, ontstaat een krachtige, strakke en krachtige basis. Deze kleuren vertegenwoordigen de professionele en stabiele basis van de organisatie. Ze zorgen er bovendien voor dat de naam altijd goed leesbaar en herkenbaar is.

Abbeweer kleuren lettertype

Nieuwe, responsive website


De nieuwe website zorgt voor herkenbaarheid en vindbaarheid. We hebben een geheel nieuwe en responsive website gebouwd waar de bezoeker alle informatie kan vinden die belangrijk is om als ouder/verzorger duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden. Met de verschillende elementen van de huisstijl hebben we het ontwerp op maat gemaakt. Door het gebruik van veel beeld wordt er direct een duidelijk sfeer binnen Huyze Abbeweer weergegeven. Alle teksten zijn in dezelfde tone of voice geschreven. Daarbij hebben we rekening gehouden met moderne technieken en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Bekijk de website op www.huyzeabbeweer.nl.

Huyze abbeweer website mockup 24 02 22

Op zoek naar een veilige haven voor uw kind?


Huyze Abbeweer biedt een veilige omgeving waar warmte, gezelligheid en huislijkheid voorop staan. Dit willen ze creëren door lief en leed met elkaar te delen en door vooral verbinding te maken met elkaar.

Ga naar de website voor meer informatie: www.huyzeabbeweer.nl.