Bevers Houtconstructies


Aannemingsbedrijf Bangma breidt uit met een nieuwe dochteronderneming: Bevers Houtconstructies

Bevers Houtconstructies maakt prefab houtskeletbouw producten. De wensen van de klant staan bij ons altijd voorop, zowel bij kleine als grote projecten! Ons team heeft de expertise en het vakmanschap in huis om al uw wensen te realiseren, van ontwerp tot oplevering.

Voor Bevers Houtconstructies hebben wij een huisstijl ontworpen. Daarnaast hebben we een gebruiksvriendelijke website gerealiseerd.

Bevers houtconstructie huisstijl portfolio 23 02 22 2

De nieuwe huisstijl


Het verhaal achter de huisstijl

Het logo en het beeldmerk zijn afgeleid van de naam Bevers Houtconstructies. De naam is een afgeleide van het vroegere bedrijf van Berend Berger, eigenaar van Aannemingsbedrijf Bangma; Houtbouw de Bevers. 

Een bever

In het beeldmerk en het logo wordt gebruik gemaakt van een abstracte vorm van een bever. De bever is één van de grootste knaagdieren ter wereld en met zijn sterke tanden kan hij door volledige bomen knagen. Een mooie link dus met de houtconstructies die worden aangeboden.

Houtconstructies

Hoewel de contour van de bever realistisch is, wordt de bever weergeven met gereedschap en een dak. De hamer en het dak symboliseren jullie werkzaamheden en de houtconstructies die jullie op maat maken. Het beeldmerk zorgt samen met de lettertypes voor een uniek en krachtig geheel.

 

Kleurgebruik in de huisstijl

Er is gekozen voor een kleurenpalet met oker/goud en zwart. De kleuren zijn uniek en zorgen voor een modern en eigenzinnig logo. Tevens kunnen de gekozen kleuren gemakkelijk op lichte, donkere en gekleurde achtergronden gebruikt worden. De kleuren zijn duidelijk leesbaar voor andere teksten.

Oker / goud

Oker is een gele tint die staat voor kennis, energie en positiviteit. De kleur zorgt ervoor dat de huisstijl uniek en krachtig overkomt. Daarnaast heeft het veel overeenkomsten met houtkleur.

Zwart

Door zwart te gebruiken in het logo ontstaat een krachtige, strakke en chique uitstraling. Het vertegenwoordigt de professionele en stabiele basis van de organisatie met de jarenlange ervaring op het gebied van houtconstructies.

 

Bevers houtconstructie huisstijl portfolio 23 02 22 5

Nieuwe, responsive website


De website is gebouwd op basis van het ontwerp van Aannemingsbedrijf Bangma. Uiteraard zijn de eigen en nieuwe huisstijlelementen doorgevoerd op de website. De website geeft meer informatie over de mogelijkheden van prefab bouwen. Door middel van het handige stappenplan weet de bezoeker direct waar hij of zij aan toe is. Daarbij hebben we rekening gehouden met moderne technieken en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Bekijk de website op www.bevershoutconstructies.nl.

Bevers houtconstructies website mockup 24 02 22

Kan Bevers Houtconstructies u ergens mee helpen?


Van ontwerp tot uiteindelijke oplevering. Bevers Houtconstructies streeft altijd naar een korte en eenduidige communicatie, een goede samenwerking en een correcte planning om het gewenste resultaat van het project te behalen.

Ga naar de website voor meer informatie: www.bevershoutconstructies.nl.