Bandsma Bultje Top Movers


Bandsma Bultje Top Movers is een verhuisbedrijf in Leeuwarden en ze verzorgen particuliere en zakelijk verhuizingen. Daarnaast kunt u bij ze terecht voor de opslag van uw inboedel. Sinds kort hebben ze ook hun nieuwe loods met robotgestuurd magazijn in gebruik genomen.

Via Jan de Jong Verhuizingen zijn we in contact gekomen met de collega verhuizers van Bandsma Bultje Top Movers in Leeuwarden. Hun website was nodig aan vervanging toe en hier hebben we bij geholpen.

Communicatiemiddelen & marketingactiviteiten


Het begon bij het ontwerpen van een flyer voor een speciale aanbieding. Daarnaast hebben we nog andere communicatiemiddelen vormgegeven en ondersteund bij:

  • Nieuwsbrief
  • Fotoshoot
  • Marketing

Social media

Sinds kort verzorgen wij ook wekelijks de online markering voor Bandsma Bultje. Dit houdt in dat we de social media accounts bijhouden met onderwerpen die op dt moment spelen.

Google Ads

Daarnaast verzorgen we de betaalde advertenties via Google Ads. De advertenties en de website hebben we qua tekst zo goed mogelijk op elkaar afgestemd.

Bandsma Bultje a5

Gebruiksvriendelijke WordPress website


De nieuwe website biedt de mogelijkheid om gemakkelijk een offerte voor een verhuizing aan te vragen. Op de website wordt op een overzichtelijke wijze verteld wat de mogelijkheden zijn voor een verhuizing en andere diensten. Naast het responsive design hebben we ook meegedacht in de teksten en de optimalisatie voor zoekmachines.

Bekijk de website op www.bandsmabultje.nl.

Bandsma website