Curaçao4U


Curaçao4U is een mini-resort op Curaçao en telt 6 unieke accommodaties die ruim opgezet zijn en beschikken over veel privacy en eigen buitenruimte. Er is een mooi zwembad aanwezig en alle accommodaties beschikken over een goede WIFI verbinding.

U bent dus van alle gemakken voorzien op een schitterende, rustige locatie nabij Jan Thiel Beach en Willemstad. Van hieruit is de rest van het eiland bovendien goed te ontdekken.

Curacao resort v2

Vormgeving huisstijl


Curaçao4U vroeg ons om mee te denken over de vormgeving van de huisstijl. Hieruit zijn o.a. een aanpassing op de naam, een nieuw logo en een keuze qua kleurgebruik voortgekomen.

Curaçao4U is een krachtige naam die past bij de kernwaarden van het bedrijf. De naamsbekendheid van de oude naam (Curaçao42) wordt met de nieuwe grotendeels in stand gehouden. Bovendien kan met de nieuwe naam meer gefocust worden op de verschillende doelgroepen.

Het beeldmerk is een subtiele weergave van het appartementencomplex. De karakteristieke bogen en het Spaans koloniaalse uiterlijk creëren in combinatie met de zon en palmbomen een uniek logo. Het geheel nodigt uit, maakt je vrolijk en activeert.

Er is bewust gekozen voor een kleurenpalet met vrolijke, warme en actieve kleuren. Oranje wordt geassocieerd met blijdschap, welzijn en optimisme. Rood geeft een vooruitstrevend en actief beeld. Deze kleuren vormen samen met de grijstinten een krachtig geheel.

Communicatiemiddelen


We hebben verschillende communicatiemiddelen ontworpen voor deze klant:

  • Visitekaarten
  • Briefpapier
  • Welkomstboek voor gasten
  • Buitenbord
Bord Curacao4u

Webdesign


Nadat we voor Curaçao4U een nieuwe huisstijl hebben ontworpen zijn we verder gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe, moderne en responsive website. Op deze website kunnen bezoekers de accommodaties, services en een huurauto boeken. Daarnaast is er meer informatie te vinden over de verschillende mogelijkheden op Curaçao. 

Bekijk de website op: www.curacao4u.com.

Curacao4u Nieuwe website