Aannemingsbedrijf Bangma


Aannemingsbedrijf Bangma bouwt vertrouwd!

Aannemingsbedrijf Bangma is gevestigd in Sint Nicolaasga en staat in Friesland bekend als een betrouwbaar en allround bouwbedrijf. Ze staan voor het leveren van goede kwaliteit. De kwaliteit voldoet altijd aan de verwachtingen van hun klanten en de meest moderne standaarden.

Bangma Briefpapier

Aangepaste huisstijl


We zijn benaderd om een nieuwe website te bouwen voor het bouwbedrijf. Voordat we hieraan begonnen hebben we eerst de huisstijl een opfrisbeurt gegeven. Het huidige beeldmerk met de letters A & B hebben we als basis gebruikt om de herkenbaarheid van de huisstijl te waarborgen. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het beeldmerk gemakkelijk te gebruiken is op alle verschillende ondergronden.

Het kader om de twee letters is gekozen om een fundament, focuspunt en plattegrond uit te beelden. Aannemingsbedrijf Bangma is het fundament en een betrouwbare partner in de bouw. Men zorgt ervoor dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Het kader is zo een passende toevoeging aan het huidige logo.

Verschillende communicatiemiddelen


Naast de aangepaste huisstijl hebben we het nieuwe logo ook doorgevoerd op verschillende communicatiemiddelen. Dit zorgt voor een eenduidige lijn waar iedereen in het bedrijf gebruik van kan maken. Zo kan er consistent naar buiten toe worden gecommuniceerd in dezelfde stijl.

De nieuwe huisstijl is doorgevoerd op o.a. de volgende communicatiemiddelen:

  • Bedrijfswagen
  • Advertenties
  • Website
  • Briefpapier
118228201 3293114100773618 3351097319078750670 o
Iconen Bangma

Webdesign met eigen illustraties


De diensten van Bangma zijn uiteenlopend. Door middel van passende illustraties hebben we dat op de website in beeld gebracht. Voor iedere dienst hebben we een eigen en bijpassend icoon ontworpen. Deze iconen worden op de website toegepast, maar zijn ook erg goed te gebruiken in andere communicatiemiddelen. Op deze manier kunnen de diensten overal in de zelfde lijn worden gepromoot.

Afgeronde projecten worden op de website vertoond zodat een bezoeker een goed beeld kan krijgen van de opdrachten die ze verzorgen.

Videoheader


Bangma maakt van projecten mooie dronebeelden die ze graag ook op de website willen vertonen. We hebben ervoor gezorgd dat de bezoeker direct een visueel beeld kan krijgen van het bedrijf door middel van de videoheader.

Bekijk de website via: www.bangmabv.nl.

Bangmabv website