Stichting De Lage Kamp


Op een uniek plekje in Paterswolde staat De Lage Kamp.

Een kleinschalig wooninitiatief met veel ruimte in en rondom het huis, midden tussen de dieren en het groen. De Lage Kamp biedt een vertrouwde plek voor 18 bewoners waar zorg en wonen hand in hand gaan én het voelt als een (h)echt thuis.

Positieve gezondheid

De focus ligt bij De Lage Kamp op positiviteit en kijken naar mogelijkheden. Echt kijken naar de mensen zelf en wat zij prettig vinden, door een persoonsgerichte benadering.

De Lage Kamp

Volledige nieuwe huisstijl


De Lage Kamp is al sinds jaar en dag de naam van de locatie in Paterswolde. Daarmee beschrijft het letterlijk de unieke plek en veilige thuisomgeving voor de bewoners. De naam is kort en krachtig en heeft reeds enige naamsbekendheid in de omgeving.

We hebben hier gekozen voor een palet met turquoise en bijbehorende frisse, positieve en natuurlijke kleuren. In het logo wordt dit gecombineerd met antraciet voor het beeldmerk en de pay off.

Het beeldmerk & logo


Het beeldmerk is een grafische weergave van het unieke pand van De Lage Kamp, temidden van de dieren en het groen. De bomen en de vogels benadrukken dit.

Het beeldmerk is op deze manier eigen, uniek en straalt een vertrouwde plek uit waar zorg en wonen hand in hand gaan.

Turquoise

De kleur turquoise staat voor: bescherming, balans, optimisme, tevredenheid, vertrouwen en tot slot harmonie in het leven. Erg passend dus.

Antraciet

Door antraciet te gebruiken voor het huis en de pay off ontstaat een krachtig, strak en chique geheel. Het geheel vormt een krachtig en eigenzinnig logo.

Schets De Lage Kamp v4

Communicatiemiddelen


We zijn nog druk bezig met het verder ontwikkelen van de verschillende communicatiemiddelen en de website.

Houd deze pagina in de gaten voor de vorderingen!

Briefpapier De Lage Kamp v3