E-mail
Kunnen we u helpen bij een creatief proces? 050 - 313 88 56

Voor elke ondernemer die op zoek is naar een vaste of flexibele werkplek in het centrum van Groningen kan ondernemers-paviljoen De Chemie uitkomst bieden. Door de unieke ligging in het Ebbingekwartier ben je verzekerd van een inspirerende en creatieve werkomgeving in hartje Groningen!

 

De Chemie is met zijn goede zichtlocatie uitstekend bereikbaar. Als ondernemer beschik je over een ruime werkplek met vrije toegang tot de vergaderruimte, waar tevens gebrainstormd kan worden. Daarnaast is er veel gezamenlijke (buiten)ruimte om even te bellen, lunchen of overleggen. 

 

We hebben voor De Chemie een responsive website ontworpen en gebouwd. De unique selling points van De Chemie komen op deze vernieuwde website nu nog beter naar voren. Wat de website helemaal uniek maakt, is het feit dat men op het plattegrond kan bekijken op welke plaatsen de ondernemers in het gebouw zitten. Wanneer er geklikt wordt op een stoel of tafel in het plattegrond, wordt er weergegeven welke ondernemer hier dagelijks werkt! Ontdek het zelf op www.dechemie.nl.

WebdesignWebdesign

 

 

 

Vraag offerte aan
WebdesignWebdesign
 
WebdesignWebdesign