E-mail
Kunnen we u helpen bij een creatief proces? 050 - 313 88 56

Voor het nieuwe bedrijf Vloerensupport hebben we de huisstijl vormgegeven. Vloerensupport adviseert en helpt vanuit een volledig onafhankelijke positie en jarenlange expertise, zonder commerciële banden met leveranciers. Met rake adviezen voor de beste vloeren bij nieuwbouw of renovatie, kunnen ze vervolgens echt kostbare tijd en significant geld voor klanten besparen.

 

Het beeldmerk bestaat uit de abstracte weergave van een vloer. Zo ontstaat er een uniek, modern en subtiel logo dat eenheid uitstraalt. De lijnen zijn krachtig en de grijze schaduw geeft de vloer meer perspectief en een chique uitstraling. Er is een compact lettertype gebruikt waardoor de langere bedrijfsnaam toch kort en krachtig weergegeven kan worden.

 

Er is gekozen voor een kleurenpalet met daarin blauw, zwart en grijs. Deze kleuren combineren goed en geven een frisse, moderne en professionele uitstraling. Blauw staat voor vertrouwen, wilskracht en geloven in jouw idealen. In combinatie met zwart of grijs wordt er een dynamisch en krachtig geheel gecreëerd. Deze kleuren passen goed bij de visie. Vloerensupport wil de klant op een betrouwbare wijze helpen bij de keuze en het onderhoud van vloeren.

VormgevingVormgeving

 

 

 

Vraag offerte aan
VormgevingVormgeving
 
VormgevingVormgeving