E-mail
Kunnen we u helpen bij een creatief proces? 050 - 313 88 56

Het Open Lab is een tijdelijke proeftuin op het voormalige CiBoGa-terrein. Er wordt geëxperimenteerd met tijdelijke paviljoens en een nieuwe vorm van organische gebiedsontwikkeling. Het Open Lab Ebbinge voorziet de stad Groningen tot 2017 van een gastvrije openbare ruimte, met een grote diversiteit aan activiteiten.

Voor deze enorm inspirerende plek, waar we overigens zelf ook gevestigd zijn, hebben wij de signing ontworpen. Er zijn dagelijks duizenden mensen die over het terrein fietsen en wandelen, maar bij velen heerste de vraag: “Wat gebeurt hier nou eigenlijk precies?”. Om die vraag te beantwoorden en in kaart te brengen, hebben we van elk paviljoen een uniek pictogram gemaakt met een korte toelichting waar het gebouw voor staat.

 

Bij elke ingang van het Ebbingekwartierterrein zijn borden geplaatst die dit op een overzichtelijke manier weergeven. De borden bevatten een plattegrond met de pictogrammen van de paviljoens, een aantal sprekende foto’s die de vele mogelijkheden in gebruik van het terrein aangeven en korte informatie over het ontstaan en de toekomst van het gebied.

VormgevingVormgeving

 

 

 

Vraag offerte aan
VormgevingVormgeving
 
VormgevingVormgeving