E-mail
Kunnen we u helpen bij een creatief proces? 050 - 313 88 56

Curaçao4U is een krachtige naam die past bij de kernwaarden van het bedrijf. De naamsbekendheid van de oude naam (Curaçao42) wordt met de nieuwe grotendeels in stand gehouden. Bovendien kan met de nieuwe naam meer gefocust worden op de verschillende doelgroepen.

 

Het beeldmerk is een subtiele weergave van het appartementencomplex. De karakteristieke bogen en het Spaans koloniaalse uiterlijk creëren in combinatie met de zon en palmbomen een uniek logo. Het geheel nodigt uit, maakt je vrolijk en activeert. Er is bewust gekozen voor een kleurenpalet met vrolijke, warme en actieve kleuren. Oranje wordt geassocieerd met blijdschap, welzijn en optimisme. Rood geeft een vooruitstrevend en actief beeld. Deze kleuren vormen samen met de grijstinten een krachtig geheel.

 

Het resort telt 6 unieke accommodaties die ruim opgezet zijn en beschikken over veel privacy en eigen buitenruimte. Er is een mooi zwembad aanwezig en alle accommodaties beschikken over een goede WIFI verbinding. U bent dus van alle gemakken voorzien op een schitterende, rustige locatie nabij Jan Thiel Beach en Willemstad. Van hieruit is de rest van het eiland bovendien goed te ontdekken.

VormgevingVormgeving

 

 

 

Vraag offerte aan
VormgevingVormgeving
 
VormgevingVormgeving