Marketingcampagnes


In het creëren van unieke marketingcampagnes vanuit een onderscheidende merkstrategie, zijn wij zeer ambitieus. En altijd op zoek naar het opwekken van een glimlach!

Door goed te kijken naar het merk en de doelgroep(en), bedenken we onderscheidende marketingcampagnes. En doordat we ook verder vooruit kijken, kunnen we verschillende marketingacties op elkaar afstemmen om zo een maximaal effect te bereiken.

Bekijk hier een aantal van onze marketingcampagnes


De Chemie


Voor De Chemie hebben wij een campagne bedacht om de vaste en flexibele werkplekken te verhuren aan enthousiaste ondernemers. Benieuwd naar de resultaten?

Café Karakter


In het café werd door verschillende acties € 2000,- ingezameld voor 3FM Serious Request. De donatie werd op een ludieke manier aangeboden bij Het Glazen Huis op de Grote Markt in Groningen.

De Hertenkamp


Wij hebben een aantal ludieke marketingacties bedacht en uitgevoerd. Een mooi voorbeeld hiervan is het Pop-up Diner op verschillende drukke locaties in het centrum van Assen.

De Merkstudio


Om onze nieuwe huisstijl te presenteren is op een winterse nacht in januari de stad Groningen opgevrolijkt met zo’n 500 sneeuwstempels in de vorm van een glimlach met knipoog!