E-mail
Kunnen we u helpen bij een creatief proces? 050 - 313 88 56

In de zomer van 2014 hebben wij een Sleutelactie gehouden voor De Chemie. Tijdens deze actie zijn er 1000 sleutels door de stad Groningen verspreid. 

 

Vanaf juni 2013 werken wij vanuit ons kantoor in De Chemie, een karakteristieke broedplaats voor ondernemers in hartje Groningen. Het verzamelpand bevindt zich op ongeveer 500 meter van de Grote Markt op één van de meest inspirerende plekken in Groningen: Het Ebbingekwartier

 

Tijdens deze marketingactie zijn de vaste en flexibele werkplekken van De Chemie gepromoot, en met succes. Er zijn nog maar 2 werkplekken beschikbaar!

 

De actie

Door sleutels te verspreiden met een unieke code hebben we veel rondleidingen kunnen geven aan mensen die als eerlijke vinders de sleutels kwamen langs brengen.

 

Op de labels aan de sleutels stond ons adres; Kolendrift 9 met een code. Wanneer mensen op Kolendrift 9 gingen Googelen kwamen ze uit bij de website Kolendrift9.nl. Daar konden ze de code invullen en werden ze uitgenodigd voor een rondleiding en om hun presentje op te halen. Bekijk hier het foto verslag van de actie en het filmpje!

MarketingMarketing

 

 

 

 

 

Vraag offerte aan
MarketingMarketing
 
MarketingMarketing