Jan de Jong Verhuizingen


Jan de Jong Verhuizingen is Sterk in Verhuiswerk! 

Sinds 2008 waren ze aangesloten bij een landelijke verhuisorganisatie. Wij mochten ze helpen in de transformatie naar een eigen identiteit met nieuwe naam en huisstijl. Geweldig om voor deze ondernemers een nieuwe huisstijl te creĆ«ren met een eigen gezicht.

Nieuwe huisstijl Jan de Jong Verhuizingen De Merkstudio

Volledige nieuwe huisstijl


Om deze verandering mogelijk te maken zijn wij gevraagd om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Een geweldige uitdaging die uiteindelijk heeft geresulteerd in bovenstaand logo.

Er is bewust gekozen voor een kleurenpalet met een moderne en professionele uitstraling. De kleur blauw staat voor duidelijke communicatie en oprechtheid.

Antraciet wordt geassocieerd met professionaliteit en een stabiele organisatie. Samen met de blauwe kleur en de bedrijfsnaam in een strak lettertype ontstaat er een krachtig en modern geheel.

Verschillende communicatiemiddelen


Het beeldmerk is een abstracte en moderne weergave van twee huizen. Door het eerste huisje iets kleiner af te beelden en te combineren met de pijl wordt de verhuizing gevisualiseerd.

Dit beeldmerk staat voor voortgang en een nieuwe start. Iets wat goed past bij het bedrijf en de diensten die ze leveren.

De nieuwe huisstijl is inmiddels doorgevoerd op o.a. de volgende communicatiemiddelen:

  • Briefpapier en enveloppen
  • Visitekaarten
  • Verhuisdozen
  • Bedrijfswagens
  • Belettering pand (binnen en buiten)
  • Nieuwsbrief
Jan de Jong Foto wand

Webdesign


Vanwege de nieuwe huisstijl is de website volledig in een nieuw jasje gestoken. 

Bekijk de website op: www.jandejong.nl!

Website Jan de Jong Verhuizingen De Merkstudio v5