Boshof Odoorn


Boshof Odoorn is een restaurant met een grote zaal voor verschillende feestelijke gelegenheden in het Drentse Odoorn.

Boshof Odoorn heeft kwaliteit op het gebied van lekker eten en drinken hoog in hun vaandel. Of het nu gaat om een speciaalbiertje op het terras, een lekkere lunch, een heerlijk diner of een volledig verzorgd trouwarrangement.

Al sinds 2005 mogen wij de huisstijl en website verzorgen.

Boshof Odoorn Klant De Merkstudio

Huisstijl en dochterondernemingen


Boshof Odoorn is al sinds 2000 een vaste horecagelegenheid in Drenthe en De Merkstudio mocht het logo en de bijbehorende huisstijl en website ontwerpen.

Er is gekozen voor een kleurenpalet met een chique en professionele uitstraling. Door het gebruik van de antraciete kleur in een strak en klassiek lettertype ontstaat er een krachtig en modern geheel, dat ambachtelijk oogt.

Van het Huys Catering

Van het Huys Catering is in 2015 opgericht door de vele cateringklussen die op dat moment uit werden gevoerd door Boshof Odoorn. Om meer te kunnen specialiseren op catering, hebben ze besloten deze activiteiten onder de naam Van het Huys Catering uit te voeren.

Boshof 5

Boshof 5 is sinds 2016 een besloten eigen ruimte met omliggende tuin voor feestelijke gelegenheden of zakelijke bijeenkomsten. Het pand staat naast Boshof Odoorn en de catering wordt verzorgd door Van het Huys Catering.

Verschillende communicatiemiddelen


De huisstijlen zijn doorgevoerd op o.a. de volgende communicatiemiddelen:

  • Briefpapier
  • Visitekaarten
  • Bedrijfswagen
  • Menukaarten
  • Folders
  • Advertenties
Menukaart Boshof Odoorn

Websites


De responsieve websites van Boshof Odoorn, Van het Huys Catering en Boshof 5 vertonen op de homepagina's uitgelichte specialiteiten, gelegenheden en een duidelijke links naar de menukaart of een aanvraagformulier. 

Op de website van Van het Huys Catering is een systeem gerealiseerd voor het online samenstellen en bestellen van barbecuepakketten.

Bekijk de websites:

Boshof Odoorn  Boshof 5

Van het Huys Catering

Boshof Van het Huys en Boshof 5 website v2