Wij bieden u creatieve hulp in deze tijd


Het wordt belangrijker dan ooit, in iedere branche, om helder te communiceren. Juist nu is het belangrijk om de angst bij uw klanten, gasten en/of medewerkers weg te nemen. De maatregelen die u neemt qua afstand en hygiëne in uw zaak en de boodschap die u wilt overbrengen dienen goed helder te te worden overgebracht naar uw doelgroepen.

Vertrouwen wekken bij uw gasten, klanten en medewerkers

Een gevoel van vertrouwen, dat is wat mensen zowel online als in uw zaak willen krijgen. En als dat ook nog op een creatieve manier kan, dan wekt u sympathie op en kunt u anderen inspireren. We denken graag creatief met u mee om uw organisatie optimaal te presenteren.

Kunnen wij u helpen?


Zoekt u een creatieve partij die snel mee kan denken in communicatie en marketing voor uw organisatie? Wij maken graag kennis met u! Bel 050 – 313 88 56 of vul ons afspraakformulier in.

Onze specialisaties


Communicatie

Zowel in de online als offline communicatie kunnen wij u op de volgende manieren helpen:

Infographic

Gebruik infographics in uw zaak of op uw website om uw maatregelen helder over te brengen. Beelden zeggen veel meer dan woorden!

Website up to date

Uw online visitekaartje is extra belangrijk in deze tijd! Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het ontwikkelen van een reserveringssysteem waarbij gasten in tijdsblokken kunnen reserveren.

Nieuwsbrief

Laat uw klanten/gasten weten dat u er nog bent! Een digitale nieuwsbrief is een effectief middel om mensen kort en bondig op de hoogte te houden.

Marketing

Juist nu iedereen de aandacht wil is het voor u belangrijk om extra op te vallen. Daar helpen we u graag bij.

Campagne

We creëren een marketingcampagne op basis van een onderscheidende merkstrategie, gericht op uw specifieke doelgroepen.

Guerilla Marketing

Wij worden graag uitgedaagd om een ludieke marketingactie te bedenken en zo uw doelgroepen op een creatieve manier te bereiken. Aangezien het effect niet met één actie wordt bereikt, maken we samen met u een marketingplanning. 

Social Media & Advertising

Door gebruik van social media en advertising proberen we reuring te kweken rondom uw merk of campagne.

Creatief meedenken in uw zaak

Hoe kan ik voldoen aan alle voorwaarden? En hoe houd ik mijn verdienmodel gezond? Wij denken graag mee!

Brainstormsessie

We komen graag (digitaal) langs om kennis te maken en te brainstormen over creatieve oplossingen en nieuwe verdienmodellen.

Menukaart

Het is slim om uw menukaart(en) te optimaliseren. Door de juiste producten op de menukaart meer onder de aandacht te brengen, kunnen we de gemiddelde besteding van uw gasten flink verhogen.

Routing en signing

Om de 1,5 meter afstand te bewaken is goede routing en signing in uw pand erg belangrijk! Wij kunnen dit ontwerpen in uw eigen huisstijl.

U heeft maar één kans op een goede eerste indruk bij uw doelgroepen


Het is belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten bij uw doelgroepen. U wilt vertrouwen wekken, helder communiceren en professioneel overkomen. Zeker ook met het oog op de langere termijn. Daarom kijken wij, zoals eigenlijk altijd, naar duurzame creatieve oplossingen voor uw communicatie en marketinguitingen.