Zoekmachineoptimalisatie (SEO)


Door de groei van het aantal websites wordt goed vindbaar zijn tussen de concurrentie steeds belangrijker. Wij helpen u graag met zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO. We zorgen ervoor dat de gehele website voldoet aan de hoogste technische eisen, zodat deze optimaal geïndexeerd wordt door zoekmachines. De website wordt responsive en qua (laad)snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid optimaal gebouwd.

Meten = weten


Daarnaast wordt de website aangemeld bij Google Analytics om de conversies en (zoek)resultaten te kunnen meten. Op basis van een periodieke rapportage kunnen we de prestaties van uw website meetbaar maken en waar nodig bijsturen.

SEO startpakket

Het optimaliseren van uw website voor zoekmachines is niet met één druk op de knop gedaan. De technische zaken die hierboven beschreven worden, zijn de basis voor een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Wanneer u voor het SEO startpakket kiest, zullen wij het volgende voor lancering van de website verzorgen:

  • Zoektermenonderzoek in Google Search Console
  • Alle belangrijke pagina’s optimaliseren met unieke/slimme zoektermen die terugkomen in de metagegevens en de teksten op de website.
  • Inrichten Google Search Console inclusief het koppelen van de sitemap.
  • Inrichten/optimaliseren van Google Mijn Bedrijf.

SEO - Doorlopende optimalisatie

Na de lancering is het zaak om de zoekresultaten en conversies te blijven meten. Het optimaliseren van uw website voor zoekmachines is een doorlopend proces omdat (potentiële) bezoekers telkens andere zoektermen kunnen gebruiken.

Wilt u dat wij dit voor u blijven verzorgen?

Dan kunnen wij u natuurlijk helpen, op basis van een periodieke rapportage meten we dan de conversies en prestaties van uw website.

We bieden verschillende servicepakketten waarin we dit voor een vast aantal uren per maand kunnen doorvoeren. Bij interesse kunnen we hier een aanvullende offerte voor maken.

Aanvragen