Content


Op een website staan verschillende pagina’s met tekst, foto’s, links, bestanden en gegevens. Dit noemen we content. Als wij dit project voor u mogen verzorgen dan kunt u onderstaande van ons verwachten met betrekking tot het creëren van waardevolle content voor uw website. Daarnaast zetten we op een rij wat u zelf het beste op kunt pakken.

Content schrijven v2

Waardevolle content


Het is erg belangrijk om waardevolle content te gebruiken op uw website. Wij adviseren daarbij altijd om eigen afbeeldingen en teksten te gebruiken. Daardoor creëert u een oprecht en uniek verhaal dat u alleen kunt vertellen. Dit wekt bovendien herkenning en sympathie op bij de lezer.

Wat kunt u zelf doen

Wij zijn van mening dat u zelf het beste kunt vertellen waar uw bedrijf voor staat, wat uw producten en of diensten inhouden en welke verdere informatie relevant is voor de bezoekers. Om deze reden vragen wij u om de teksten in de basis zelf aan te leveren. Daarnaast ontvangen wij graag relevante afbeeldingen en eventuele video’s van u die optimaal aansluiten bij de teksten.

Wat verzorgen wij


Natuurlijk begeleiden wij u graag bij het verzamelen van de content. Komt u ergens niet helemaal uit dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Inhoudelijke vakinformatie kunnen wij niet voor u bedenken, maar we kunnen wel meekijken of uw content goed bij het ontwerp van de website, bij de merkstrategie en de moderne (technische) eisen past.

Vertaling


Een meertalige website is erg handig wanneer uw doelgroepen verschillende talen spreken. Voor het bouwen van de website betekent dit wel dat we technisch meer tijd nodig hebben om zaken op elkaar af te stemmen. In onze offertes worden de kosten meegenomen voor de technische realisatie van de meertaligheid.

Wat is niet inclusief?

  • De daadwerkelijke vertaling van de content. Wij werken daarvoor samen met professionele partners.
  • Het doorvoeren van de vertaalde teksten, die zijn afhankelijk van de omvang van de vertalingen.
Schrijven content De Merkstudio

Heeft u zelf weinig tijd?


Op aanvraag kunnen we natuurlijk meer ondersteuning bieden bij het schrijven van de webteksten en het maken van de afbeeldingen. We maken hier graag een aanvullende offerte voor.

Aanvragen