Unieke marketingcampagnes


In het creëren van unieke marketingcampagnes vanuit een passende merkstrategie, zijn wij zeer ambitieus. En altijd op zoek naar het opwekken van een glimlach!

Door goed te kijken naar het merk en de doelgroep(en), bedenken we onderscheidende marketingcampagnes. En doordat we ook verder vooruit kijken, kunnen we verschillende marketingacties optimaal op elkaar afstemmen om zo een maximaal effect te bereiken.

Pop up diner

Slimme en effectieve marketingcampagnes


Voor het ontwikkelen van een slimme en effectieve marketingcampagne zijn diverse technieken te hanteren, zoals guerillamarketing. Guerillamarketing is een marketingtechniek waarbij we proberen om met beperkte middelen een groot resultaat te bereiken voor uw merk. Guerrillamarketing is erop gericht om in een zeer korte tijd veel aandacht van uw doelgroepen of media-aandacht te behalen. Veelal zijn deze kosten een fractie van de kosten die dure marketingcampagnes met zich meenemen.

Ludieke marketingacties!

Het idee, de timing en het draagvlak in uw organisatie, zijn van essentieel belang voor een succesvolle marketingcampagne. En om de aandacht van de media te trekken. Wij worden graag uitgedaagd om de juiste marketingmix voor uiteenlopende organisaties en campagnes te bedenken. Dit kunnen bijvoorbeeld ludieke acties zijn die uw doelgroep niet over het hoofd kan zien.

Hoe bereikt u de juiste doelgroepen?


Onze campagnes zorgen voor reuring rondom het merk en interactie met de gewenste doelgroep. Een merk komt zo echt tot leven en onder de aandacht bij ambassadeurs en potentiële klanten!

Marketingplanning

Aangezien het effect niet met één actie wordt bereikt, maken we samen met u een marketingplanning. Daarin kijken we verder vooruit en stemmen we acties bijvoorbeeld af op de seizoenen. In de zomer zoekt men meer op termen rondom terras, tuinhuis en strand, terwijl potentiële gasten/klanten in de winter meer bezig zijn met open haard, wintersport en schaatsen.

Making of pup up diner

Wilt u graag passende marketing voor uw organisatie?


Wilt u meer informatie over onze diensten of producten of wilt u even sparren? Wij maken graag een afspraak om, samen met u, de juiste marketingstrategie voor uw organisatie te bepalen en unieke creaties te verzorgen.

Bel 050 - 313 88 56   Afspraak maken

De Merkstudio online marketing

Online marketing


Bij het creëren van websites houden we maximaal rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Zowel in techniek als teksten. Dit kunnen we ook voor u verzorgen als u al een website of webshop heeft. Daarnaast kunnen we online marketingcampagnes voor u realiseren.

Dit doen we o.a. door Search Engine Advertising (SEA) of advertenties op Social Media kanalen. We richten de campagne voor u in en stemmen de juiste boodschap en vormgeving met u af om de gewenste doelgroepen optimaal te bereiken.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van marketingcampagnes


De Chemie


Voor De Chemie hebben wij een campagne bedacht om de vaste en flexibele werkplekken te verhuren aan enthousiaste ondernemers. Benieuwd naar de resultaten?

De Merkstudio


Om onze nieuwe huisstijl te presenteren is op een winterse nacht in januari de stad Groningen opgevrolijkt met zo’n 500 sneeuwstempels in de vorm van een glimlach met knipoog!

De Hertenkamp


Wij hebben een aantal ludieke marketingacties bedacht en uitgevoerd. Een mooi voorbeeld hiervan is het Pop-up Diner op verschillende drukke locaties in het centrum van Assen.