El Vidas


El Vidas is een e-commerce bedrijf waarbij de focus ligt op de online verkoop van QLED, LED & SMART TV’s en bijbehorende accessoires. Het bedrijf El Vidas staat voor snelheid, kwaliteit, goede service en een uitstekende prijs.

Bijdrage aan naamsbekendheid


Van El Vidas kregen wij het verzoek om een ontwerp te maken voor de belettering van een nieuwe vrachtwagen. Deze vrachtwagen wordt ingezet om het magazijn, van het recent geopende distributiecentrum in Groningen, snel aan te kunnen vullen.

Een opvallend en goed leesbaar ontwerp op vrachtwagens en ander vervoer, kan een grote bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van een bedrijf. Een mooie uitdaging voor ons om een passend ontwerp te creëren!

El vidas vrachtwagen 1
El vidas vrachtwagen 2

Ontwerp vrachtwagen


Zowel het logo als de kleuren die El Vidas gebruikt waren al bekend. In het ontwerp hebben we daarom uiteraard rekening gehouden met de bestaande huisstijl van El Vidas. De domeinnaam van El Vidas moest daarnaast overal te zien zijn. Zo kan iedereen die de vrachtwagen voorbij ziet rijden, de webshop snel vinden.

De producten die El Vidas aanbiedt in de webshop zijn onder te verdelen in 4 categorieën, namelijk: beeld, geluid, wonen en huishoudelijk. We hebben deze productlijnen uitgebeeld door middel van 4 zelf ontworpen herkenbare iconen. Doordat de focus ligt op de verkoop van televisies is ervoor gekozen om een sprekende afbeelding toe te voegen aan het geheel op de zijkant van de vrachtwagen.

Op de achterzijde hebben we de nieuwe showroom onder de aandacht gebracht. De afbeelding van de Martinitoren is door ons zelf ontworpen en is een herkenbaar beeld voor de stad Groningen. Ook komen de herkenbare iconen voor de productlijnen terug op de achterzijde.