Doorbraaknetwerk Groningen


Doorbraaknetwerk Groningen is een nieuwe standaard om als professional in het sociaal domein maatwerk te leveren. Wanneer alle bestaande oplossingen niet werken, zet je maatwerk in met de Doorbraakmethode. Nodig om te regelen en nodig om uit te voeren, zodat de inwoner verder kan. Want er is altijd een oplossing.

DMS PORTFOLIO Doorbraaknetwerk 25.6.24 04

 

Logo en beeldmerk van Doorbraaknetwerk Groningen

Mensen en samenwerking

Het beeldmerk staat voor een versimpelde weergave van twee menselijke iconen. Samen met de kleuren symboliseert het de samenwerking tussen Wij Groningen en de Gemeente Groningen. Maar ook tussen de hulpvragende en hulpverlener. De overlap geeft een effect dat je terugziet wanneer je door een caleidoscoop kijkt. Met bestaande elementen een vernieuwende uitkomst creƫren, oftewel maatwerk.

 

 

 

Een nieuwe huisstijl

Kleurgebruik

Er is gekozen voor een modern en krachtig kleurenpalet met frisse, positieve, natuurlijke en rustige kleuren. Het zijn sprekende kleuren die zowel op een lichte als op een donkere ondergrond goed overkomen. De kleuren groen en rood staan voor Stichting Wij en de Gemeente Groningen. De andere tinten kunnen we op de website en andere uitingen als web/steunkleuren gebruiken. Rood blijft daarbij de signaalkleur voor interactie

 

DMS PORTFOLIO Doorbraaknetwerk 25 v2.6.24 Tekengebied 1 kopie
DMS PORTFOLIO Doorbraaknetwerk 25.6.24 Tekengebied 1

 

Communicatiemiddelen en banners

Het logo en de huisstijlelementen zijn direct toegepast op verschillende communicatiemiddelen. Hier ziet u een greep uit de middelen die we hebben vormgegeven zoals de roll-up banners voor een congres. Op het congres werd de huisstijl en website voor het eerst vertoond.

 

Een responsive website


Doorbraaknetwerk MOCKUP WEB 3 31 v3.5.24

Benieuwd of Doorbraaknetwerk iets voor jou kan betekenen?


Bezoek de website hier: www.doorbraaknetwerkgroningen.nl