De Drie Gezusters


De Drie Gezusters wilde haar imago graag veranderen en zich in de toekomst meer gaan richten op de doelgroep 25-45 jaar. Bij dit nieuwe imago hoorde een nieuw logo.

Het logo diende modern, herkenbaar en gebruiksvriendelijk te zijn zodat het toegepast kan worden op alle kleurrijke ondergronden die reeds in het interieur, op het terras en aan de gevels aanwezig waren. Een geweldig project!

Blodbier De Drie gezusters Etiket

Van 3 krijtborden naar een gehele huisstijl!


Deze mooie samenwerking begon met de wens voor het beschrijven van 3 krijtborden en monde uiteindelijk uit in een geheel nieuwe huisstijl.

Om een sprekende huisstijl te kunnen realiseren zijn we begonnen met het ontwikkelen van een onderscheidende merkstrategie. Een geweldige uitdaging die uiteindelijk heeft geresulteerd in bovenstaand logo. Tevens hebben we een eigen lettertype gecreëerd, genaamd Karakter.

Het logo vertegenwoordigt uiteraard de drie zussen, ieder met hun eigen karakter. Ze staan bovendien (letterlijk) achter elkaars keuzes en ideeën. De subtitel Grand Café & Terras geeft meteen weer wat gasten kunnen verwachten.

Communicatiemiddelen


De nieuwe huisstijl is inmiddels doorgevoerd op de volgende communicatiemiddelen:

  • Briefpapier
  • Visitekaarten
  • Menukaart (binnen en buiten)
  • Busbelettering
  • Bieretiketten
  • Cadeaubon
  • Bestekzakjes
  • Krijtborden
  • ...en nog veel meer!

ArtNoël

De illustraties die in de huisstijl naar voren komen zijn gemaakt door Noël Hariri. Zij is de Groningse kunstenares achter het bedrijf ArtNoël. Bekijk meer van haar werk op www.artnoel.nl.

Krijtbord De Driegezusters 1

Webdesign


Naast de huisstijl, was de website ook nodig toe aan een verfrissend, modern en responsive ontwerp. We hebben een geheel eigen stijl gecreëerd die overeenkomt met de unieke uitstraling van de zaak.

Focus op beeld

Op deze website maken we veel gebruik van video- en fotomateriaal. Dit hebben we bewust gedaan om bezoekers letterlijk de sfeer te kunnen laten proeven van de zaak. Er wordt bovendien gewerkt met een tijdklok waardoor bezoekers datgene op de website 'voorgeschoteld' krijgen (ontbijt, lunch, borrel of diner) wat op dat moment van de dag wenselijk is.

Menukaart

In de menukaart is naast de diverse gerechten per categorie ook bijpassend film- en fotomateriaal te vinden.

Bekijk de website op: www.dedriegezusters.nl.

De Drie Gezusters Website