Bouwbedrijf Klinker & De Projectsmederij


Bouwbedrijf Klinker is een bouwbedrijf in Groningen. Deze organisatie vindt het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klanten en een eigen koers te varen.

Alleen dan kunnen ze goed meedenken en echt maatwerk leveren. Daarbij staan kwaliteit, professionaliteit en topservice hoog in het vaandel.

Foto logo Bouwbedrijf klinker

 

 

Een nieuwe huisstijl en bijpassend logo voor dochteronderneming

Bouwbedrijf Klinker is een bouwbedrijf dat sinds 2015 actief is. Na 5 jaar was het tijd om de huisstijl grondig te vernieuwen en een professionaliteitsslag te maken. We mochten voor deze mooie klant de nieuwe huisstijl, website en communicatiemiddelen ontwerpen.

De Projectsmederij

Robin Klinker, de eigenaar van Bouwbedrijf Klinker, wil zich daarnaast ook meer gaan richten op projectontwikkeling. Hier hebben we een unieke bedrijfsnaam voor bedacht en een bijpassende huisstijl voor ontworpen. 

 

 

 

 

Een nieuwe huisstijl

Beeldmerk en logo Bouwbedrijf Klinker

Qua beeldmerk hebben we de unieke gebouwen uit het vorige logo uitgewerkt in een grafische weergave. Het oude logo was gebaseerd op de afbeelding die hierboven wordt weergegeven. Deze panden vormen de basis en visualiseren zowel het verleden als de karakteristieke bouw die Bouwbedrijf Klinker mooi vindt.

We hebben gebruik gemaakt van de kleur turquoise. Deze kleur staat voor voor verfrissing, betrouwbaarheid en effectiviteit. Daarnaast is het een rustige kleur. Erg passend dus. Door zwart te gebruiken in het logo ontstaat een krachtige, strakke en chique uitstraling. Het geheel vormt een eigenzinnig logo.

 

 

Klinker visitekaarten
Huisstijlhandboek De Projectsmederij

 

 

Huisstijl De Projectsmederij

Voor De Projectsmederij is een modern gebouw ontworpen waar wonen, werken en recreatie in 1 gebouw zijn verenigd. Dit geeft aan dat De Projectsmederij gaat en staat voor unieke en veelzijdige projecten. Door de stijl van Bouwbedrijf Klinker aan te houden in het logo ontstaat er een mooie lijn in de beide huisstijlen.

De nieuwe huisstijl is doorgevoerd op verschillende communicatiemiddelen van de organisatie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden, onderverdeeld in offline en online.

Offline

  • Briefpapier
  • Visitekaarten
  • Bedrijfswagens
  • Bedrijfskleding

Online

  • Website
  • SEO

 

 

Gebruiksvriendelijk webdesign


Voor Bouwbedrijf Klinker en De Projectsmederij hebben we gebruiksvriendelijke websites ontworpen waar de diensten op een professionele wijze worden weergegeven. De websites zijn op basis van onze ontwerpen ontwikkeld door Convident. Uiteraard is er rekening gehouden met de nieuwste technieken, optimale veiligheid en pakkende teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (SEO).

Bekijk de websites op: www.bouwbedrijfklinker.nl & www.projectsmederij.nl.

Bouwbedrijf Klinker website Projectsmederij