E-mail
Kunnen we u helpen bij een creatief proces? 050 - 313 88 56

Krijtborden

Maakt u in uw horecazaak, winkel of andere organisatie gebruik van krijtborden? Goede keuze! Het is een perfecte manier om gasten en klanten op de hoogte te brengen van actuele acties. De krijtborden vallen extra op. Bovendien zijn ze flexibel in gebruik en is bewezen dat mensen dergelijke borden associëren met vers en/of vernieuwend.

 

KIJK VOOR MEER INFORMATIE EN VOORBEELDEN OP DE WEBSITE VAN:

 

De Krijtstudio

 

pakkende teksten in uw eigen huisstijl 

Het is belangrijk dat uw krijtbord leesbaar, pakkend en origineel is beschreven. Pas dan zullen ze ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie!

 

UNADJUSTEDNONRAW thumb 34fe 28336953 1764885296895607 7468369884401269516 o

 

Vindt u het lastig om telkens te bedenken wat er op het krijtbord moet komen, of heeft u zelf niet zo'n net handschrift? Wij komen graag langs om het bord, de wand en/of de (winkel)ruit te voorzien van mooie creaties! We kunnen tevens meedenken om acties ook op jullie website en/of social media te communiceren.

 

Geïnteresseerd? Bel: 050 - 313 88 56 of mail naar info@merkstudio.nl. We komen graag bij u langs.

 

DIGITALE PROEVEN

Voordat we aan de slag gaan maken we digitale proeven van uw krijtbord met de gewenste teksten en tekeningen. Op die manier kunnen we efficiënt werken en is ieder ontwerp vooraf bij u bekend.

 

alle formaten & ondergronden zijn mogelijk

De meest gangbare maten voor krijtborden zijn A4, A3 en A2, maar alle vormen en maten zijn op iedere ondergrond mogelijk. Ook deuren, wanden, (winkel)ruiten en andere ondergronden zijn in overleg mogelijk. Wij maken gebruik van uitwisbare krijtstiften voor binnenborden en permanente krijtstiften voor buitenborden.

 

Advertentie krijtbord