E-mail
Kunnen we je helpen?
050 - 313 88 56

Merk in uitvoering

 

De Hertenkamp

Hertenkamp Merk in uitvoering 16 01

 

Deze week presenteren wij Restaurant De Hertenkamp in onze rubriek Merk in Uitvoering!

Al geruime tijd werken wij met veel trots en plezier voor deze trouwe klant. Restaurant De Hertenkamp is gevestigd aan de rand van het centrum van Assen. Naast het à la carte restaurant zijn er twee mooie zalen met elk hun eigen sfeer. De zalen zijn geschikt voor een diner of buffet, bruiloft, receptie of feestavond, een zakelijke bijeenkomst of vergadering. 

Voor De Hertenkamp hebben wij de huisstijl, het drukwerk en de responsive website ontworpen. Ook hebben wij een passende merkstrategie ontwikkeld en hebben we een aantal ludieke marketingacties bedacht en uitgevoerd. Een mooi voorbeeld hiervan is het Pop-up Diner. Bekijk hier de video van deze actie: https://www.youtube.com/watch?v=esDH4Prpd5U

Ken of ben jij iemand die binnenkort iets te vieren heeft of ben je benieuwd naar de culinaire verrassingen in het restaurant? Kijk dan snel naar de mogelijkheden op www.hertenkamp.nl

De Chemie

dechemie website

 

We beginnen dit jaar met een nieuwe Merk in Uitvoering: De Chemie!

 

Vanaf juni 2013 werken wij vanuit ons kantoor in De Chemie, een karakteristieke broedplaats voor ondernemers in hartje Groningen. Het verzamelpand bevindt zich op ongeveer 500 meter van de Grote Markt op één van de meest inspirerende plekken in Groningen: Het Ebbingekwartierterrein.

 

Voor De Chemie hebben wij de volledige huisstijl en merkstrategie ontwikkeld en hebben we unieke marketingacties bedacht om de vaste en flexibele werkplekken die De Chemie biedt, te promoten. Ook zijn we momenteel bezig met een redesign van de nieuwe website en beheren wij de social media.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden, de ondernemers of naar het pand zelf? Kijk dan snel op www.dechemie.nl of fiets eens langs voor een bakkie!